Help for English

LL-new lessons

 

Moc by se mi hodilo, kdybych ty same lekce, co jsou v LL mel ve spanelstine. Mohli byste mi poradit, jak tam ta slova co nejrychleji dostat?? (klidne muze byt eng-esp bez ceskych prekladu)

Tak to nevím… asi nic jiného než ručně to tam psát mě nenapadne.

:-( tak to jste me moc nepotesil…to prvni musim vypsat ta slova(nebo exportovat), potom je prelozit a i s preklady po jednom vepisovat!!?? To nevypada realne…ale stejne diky

a nemate nekde seznam slov tech jednotlivych lekci?

Pavel737:
Ty samé lekce do španělštiny automaticky nepřevedete. Ale pokud by jste měl třeba nějaký seznam anglických/špa­nělských slovíček, tak to lze udělat jednoduše třeba pomocí maker v nějakém textovém editoru. Já osobně jsem takhle třeba převáděl v PSPadu slovní zásobu z jednoho výukového software.

Stačí si tam jenom udělat makro, které přepíše seznam těch slovíček do formátu v jakým zapisuje LL lekce. Takové makro si pak lze samozřejmě uložit a kdykoliv použít.

diky za radu…prave proto bych potreboval nejaky seznam tech slov, ktera uz v LL jsou, abych je nemusel postupne exportovat.

Pavel737:
Asi jsem se blbě vyjádřil, z toho seznamu slovíček co obsahuje LL by jste ty anglicko španělské lekce nějak jednoduše automaticky nedoplnil.

Myslel jsem to tak, že potřebujete nějaký seznam, kde jsou jak anglická slovíčka, tak jejich příslušné španělské ekvivalenty. Stačí, když si někde přes google najdete nějaké anglicky psané stránky o výuce španělštiny, kde už je nějaká ta slovní zásoba. Tu pak můžete automaticky převést na lekce LL.

Akorát pokud by jste tam chtěl i fonetickou výslovnost, tak by se vyskytl problém, protože ta je většinou na těch stránkách jako obrázek a celkově by to bylo pracné. Se zvukem by to bylo taky horší.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.