Help for English

Cambridge Dictionaries Online Extra

 

Vyuzivate nekdo tento placeny slovnik? Zajimaly by me hlavni vyhody oproti te free verzi. Nejake info tam je, ale lepsi by bylo slyset reakci od nejakeho uzivatele,diky. Cena je tusim pouze 8.5 libry za rok.

Zkušební 30 denní verzi tohoto slovníku si tam můžeš zadarmo vyzkoušet. Mě tam jednou naběhla tak nějak sama a totálně jsem se v tom slovníku ztrácel nezvykem.

Ale ty synonyma bych tam sakra bral, takhle musím kombinovat několik slovníků najednou, protože mě přijde ten výklad a hlavně ukázkové věty ve tomto slovníku nej.

NEchci tu poutat konkurenční boj mezi nakladatelstvími, ale doporučuji Macmillan English Dictionary s CD ROM, mají zcela jedinečně vychytaný thesaurus… tedy synonyma atd. ke všem slovíčkům. Je to asi neobsáhlejší věc, kterou seženete.

Pildo ale ta zkusebni verze by mela byt jenom pro organizace ne? Aspon to tak tam pisou.

Marku a je cely ten slovnik na CD? Asi ne vid, to CD bude jenom nejaky doplnek. Me se hodne na te internetove verzi libi ze to je rychle, nemusis nikde listovat, proste jenom natukas slovicko je to.

samozřejmě, na CD je celý slovník včetně toho thesauru navíc. Macmillan se pyšní tím, že takovýhle studiujní thesaurus žádné jiné nakladatelství ne­má.

Jim_cz:
aha, tak to jsem nevěděl, každopádně to můžeš zkusit nějak vyplnit a dát pak vědět co se stalo. :)

Je velky rozdil mezi paperback a hardback?

Pevné desky jsou kvalitnější, déle takový slovník vydrží, líp se v něm listuje… ale je podstatně dražší. Jinak v tom rozdíl není.

No já jsem si po přečtení recenze na HFE ten slovník MED pořídila, a musím potvrdit že je fakt úžasnej, a s tím CD se taky skvěle pracuje. Vřele doporučuji. :)

Mohu se jeste zeptat, jestli je nutno pri pouzivani mit to cd v mechanice nebo to jde pouzivat i bez toho „huceni“ a pripadne i zpozdeni?

Jim_cz:
CD mít nemusíš je, tam i plná instalace (pokud neudělali nějakou jinou verzi). Akorát mi se nepodařilo zprovoznit ten thesaurus, protože se mi tam nechtějí otevírat ty vyskakovací okna. Zkoušel jsem to na PC XP SP2 a XP SP3, takže bacha na to, aby jsi nebyl zklamaný. Kdyžtak by jsi to musel reklamovat. Ale MED má i české stránky, kde se zdá býti i nějaká ta podpora.

Aha, diky. Dost pravdepodobne si to koupim. Nejspis tu cd verzi + paperback.

Nevite jestli se to da nekde sehnat i levneji nez na materkych strankach? (22 liber)

http://www.macmillanenglish.com/Product.aspx?…

Proč si ho neobjednáš na englishbooks.cz? Na dobírku by tě to vyšlo na 700 Kč.

http://www.englishbooks.cz/…dents-2nd-Ed.-(paperback)-±CD-ROM.html

Pokud by sis ho objednal z Macmillan stránek, bylo by tam asi dražší poštovný.

Jo na englisbooks.cz

http://www.englishbooks.cz/…dents-2nd-Ed.-(paperback)-±CD-ROM.html

608 Kc (21,3 liber)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.