Pro autora:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/www_helpforenglish_cz/slovnik.php on line 521
– označil jsem didn'
- asi to chce promakat ještě PHPko
Pro autora:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /data/www/www_helpforenglish_cz/slovnik.php on line 521
– označil jsem didn'
- asi to chce promakat ještě PHPko
Nesmí se odesílat klasické apostrofy co se dělají pomocí shiftu a klávesy vedle backspasu. Jiné ale jdou, takže prozatim doporučuju používat jiné.
Odstranění problému se zdá být snadné, snad to brzy Petr Hudík opraví. Viz http://www.phprs.cz/forum/read.php?…
Petr to už odladil v soukromých správách… ale koukám, že ve
slovníčku to také blbne.
Díky za upozornění.
Dobrý den,
děkuji za upozrnění, chyba již byla opravena.
To Pilda: tato chyba se týkala hledání ve slovníku, nikoli KFóra, které zde používáme, kam pokud vím tyto apostrofy jdou používat už dávno. Problém s apostrofy byl u soukromých zpráv, ale ten již byl také vyřešen.
Jasně, omluvám se, myslel jsem že má na mysli soukromé zprávy (a neuvědomil si, že to vlastně nemá ani co společného s fórem…), je fajn, že už je to opravené, díky za to
Nicméně mě teďka díky tomu napadl nápad na vylepšení stránek, možná by nebylo špatné přidat do sloupečku, nebo někam dolu něco jako Zprávičky, kde by nebyli odkazy na články jako v novinkách, ale právě informace toho tipu, že něco bylo opravené a tak, aby lidé věděli hnedka…
Možná by to stačilo akorát tu na fóru, protože třeba kdyby nevznikl tento topic, tak já a většina lidí asi dále píše PM bez apostrofů.
Není zač
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.