Help for English

Language Lab a Smart test

 

Školní rok je za dveřmi a mne napadlo koupit pěkný dárek pro děti – studenty angličtiny k prvnímu dni ve škole. Objednala jsem si pro ně program Languabe Lab a už se moc těším, jak je pěkně překvapím. Myslím, že je to velice vhodný a užitečný dárek nejen k zahájení školního roku, ale třeba také k Vánocům, narozeninám apod. Další dáreček bude určitě i nový program Smart tests.

Děkuji p. Vítovi za vstřícnost, se kterou mi pomohl vyřešit problém s dodáním a za jeho rady.

Vy jste učitelka, smím li se zeptat? :-)

Ne, ani náhodou, já svařuju ve fabrice. Proč?

Taky mě to napadlo při čtení tohoto příspěvku (předtím se na to ano nepomyslel. :-) Seqwence byl rychlejší s dotazem. Tchýně je bývalá učtitelka, její sestry taky, takže to „dokažu posoudit“ 8-). U mě to byla formulace tohoto příspěvku. Myslel jsem si účí nějaký předmět (třeba ČJ, vlastivědu,… ale angličtina to není). Jinak dárek je to určitě výborný, to schvaluji.

:-D Nejen učitelky mohou dávat výukové dárečky. Já proto, že se mi tak dobře učí angličtina s tímto programem, tak chci toto potěšení dopřát i dalším. V každém případě je učení slovíček s LL snadné. Kdo by měl trpělivost Vás třeba hodinu zkoušet, dokud všechna slovíčka nebudete bezpečně ovládat? Tatínkové a maminky nemají dnes čas, zbývají babičky a pratetičky! a ty neumí zase anglicky. Takový dárek je potom hodnotnější než sebedražší hračka.

Takže už mám ohlas, dárek se moc líbil. Moc mne potěšilo, když mi neteř napsala, že prasynovec (chodí nyní do třetí třídy a začíná se učit angl.) se naučil barvy a číslovky a ona sama strávila čas u programu do půlnoci. :-) Program moc pochválila, protože také bojuje se slovíčky. A teď se jí budou snáze učit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.