Help for English

Neregistrovaný nepřispěje?

 

Dobrý den,
kdysi šlo, aby do diskuse a komentáře psal člověk i neregistrovaný jedinec? Nyní to již nejde?
Děkuji.

Já bych se naopak myslím, že by neregistrovaný jedinec neměl mít možnost přispívat vůbec nikam.

Neznám nic snazšího a rychlejšího, než registraci na tomhle webu. Myslím, že slušnému uživateli nemožnost anonymních příspěvků nějak vadit nemusí, ne?

A ještě bych to zpřísnil, že by člověk nemohl třeba dvě hodiny po registraci přispívat, aby nikoho nelákalo zakládat pořád nové nicky, když by jeho nick byl třeba zablokován.

Jo, souhlasím s Pildou. Nebo se pak stane, že se sem vecpe takový debil jako CSholka a otravuje. Myslím, že sem se chodí lidé učit. Diskusních fór na rejpání je jinde dost.

Ty 2h to už je moc… to se ti na to každý vykašle, alespoň já bych to udělal. Když třeba potřebuji pomoc na úkol, tak nemám čas 2h čekat na „přiblblej“ limit psaní. To pak rovnou už můžete povolovat přispívání za jednorázový poplatek 500Kč… vyjde to nastejno.

seqwence:
ta doba byla uvedená jako příklad. Problém bych v tom neviděl, protože se svět opravdu nezboří, pokud si člověk ty dvě hodiny počká, nebo ten svůj dotaz nenapíše. Pokud to ten člověk myslí vážně, tak to udělá a pokud ne, tak ne.

Největší problém vidím v tom, když nějaký líný učitel zatáhne žáky do učebny počítačů, zapne jim tam povinně tento web a ať sami studují a oni jsou z toho tak deprimovaní, že si tam chatují, nebo píší nesmysly. Jak jsem již zmínil, registrace na HFE je velice jednoduchá a proto by je to nemuselo odradit a nemusela by je odradit od spamování. No a předpokládám, že víc jak dvojhodivku angličtiny stejně nikde nemají, proto jsem dospěl zrovna k tomuhle číslu.

Takže kdo chce ať se na to vykašle, je to jeho problém. byl jsem taky na fóru, kde člověk o registraci musel doslova prosit v emailu a pak se modlit aby mi to prošlo a jaký tam byl pořádek.

Myslím, že by rozhodně ubylo více spammerů, než lidí co co chtějí něčím přispět. Registrovat se stačí jednou.

to Seqwence:Ty jsi registrovaný, takže to řešit nemusíš. :-)
Jestliže někdo bude vidět, že je možnost pomoci, zaregistruje se a potom může využívat web jak chce. to i za ty dvě hoďky zezačátku stojí, ne? A pravda je, že na většině webů, kde se chceš zapojit do diskuse, musíš být registrovaný. Tady je to hodně benevolentní v komentářích. Do diskuse se ani teď neregistrovaní nedostanou, pokud se nepletu.

Tak nějak jsem pátral, co to znamená, že někdo má jméno (např. zmínena csholka),ale malý. To znamená registrace BEZ profilu? Ne, do diskuse jen registrovaní. Jo ahá, komentáře k článkům může psát kdokoliv. A to mne zmátlo: diskuse a komentovat články, dva různé levely :-D

Ahá, funguje Editace prispevku. Ale smazat asi už nejde … Jsem to chtěl postnout, když jsem byl neprihlášen:( – omylem. Občas mne holt H4E odhlásí … nebo nepřihlásí :)

Taky vlastním forum. Verifikace mailem po registraci zajistí vše potřebné. Žádní spammeři.
Mě by 2h nechutně odradily… Ano, sice to za to stojí, ale to nový uživatel neví…
A vězte, že by to odradilo spoustu dalších lidí…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.