Help for English

Smart test

 

Právě jsem si nainstalovala program Smart tests, který jsem od Vás obdržela. Instalace proběhla bez zádrhelů, zdá se mi všechno v pořádku, aktualizaci jsem si provedla, také bez problémů, na to, že to s počítačem neumím, jsem to zvládla na jedničku. (myslím!) :-) . Pro jistotu jsem si vytiskla uživatelskou příručku a teď se už jenom těším, až si to všechno patřičně propátrám. První dojem je velice příznivý, až se divím, kolik tu toho je. Pravda, ne všechno umím, takže mnoho toho bude ještě nevyužito, ale právě to mne bude popohánět dopředu, už proto, že tu budu mít úplný přehled mých pokroků. Takže zatím děkuji, teď se ještě letím zaregistrovat na vitware.cz a můžu se pustit do zkoušení a zjišťování mých znalostí. Otázky určitě budou ale pomalu, protože než já na všechno přijdu, to chvíli potrvá. :-D

V testu pro starter (v programu Start tests) je chyba Unit 2 Kontrolní test – 2. otázka – vyhodnocení – Jsem Čech, místo Jsem Němec. :-)
Ty krásné poslechové testy pro starter zde ale nejsou? Uvažujete o jejich přidání? Myslím třeba Which door, předložky, In the Town…

Ve Smart Tests jsou jen ty testy, u kterých může každá otázka existovat samostatně. Testy s obrázky a nahrávkami tam nejsou ani zatím neuvažujeme o jejich přidání. Zásadně by to totiž zasáhlo do systému, na jakém Smart Tests pracují.

Pokud najdete v ST nebo na webu chybku, oznamte to prosím mně přímo na e-mail nebo pomocí formuláře na vitware.

Jinak doufám, že se vám bude se ST příjemně testovat!

Kdyz zodpovim pouze cast otazek z urcite oblasti gramatiky, program potom ukoncim a pak znovu zapnu tu samou oblast gramatiky, budou mi kladeny vsechny otazky, tedy i ty ktere jsem jiz predtim zodpovedel, nebo si program pamatuje co jsem uz zodpovedel a dostanu pouze ty zbyvajici otazky?

Program Smart Tests si pamatuje všechny Vaše odpovědi. Pokud program ukončíte v průběhu zkoušení a zkoušení gramatiky neproběhne celé, program při dalším spuštění zkoušení té gramatiky bude nejdříve dávat otázky, které jste ještě nezodpověděl.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.