Help for English

Kurzy v British Council

 

Prosim prosim, nemate nekdo zkusenost s kurzy v BC? Nebo s nekym, kdo tam chodil? Na netu jsem nasla akorat jedinou zminku, ze je to prej drsny, coz by mi celkem vyhovovalo. Na druhou stranu platit 10 tisic za NECELY semestr je jentak naslepo dost… :?

Hm, tak já to řeknu asi takto. Sice jsem tam na kurz u nich nikdy nechodil, ale bohužel většinu reakcí, které jsem slyšel, byly docela špatné…
A hlavně poměr cena/výkon je údajně tragedie.
Slyšel jsem to od lidí, kteří tam chodili na veřejný kurz (ale jen od dvou), ale pak jsem se podobné reakce doslechl i od lidí, ke kterým chodili lektoři BC do firmy…(a těch bylo víc…)

Ale musím podotknout, že prodávám jak jsem koupil. Moje zkušenost to není a každý student má jíné nároky a představy o studiu. Realita může být úplně jiná…

Na druhou stranu tu platí to samé, co u jakékoli jiné jazykové školy:
Nezáleží na škole, ale na učiteli, kterého vám přidělí. Může být levná škola a super učitel, který je nadšený a dělá svou práci rád. A pak může být drahá škola, kde si řeknete, že cena je garancí kvality, ale učitel nebude stát za nic…
Jenže to je právě to – BC je příliš drahá na to, aby to člověk riskoval… ale možná vám umožní podívat se na kurz, do kterého se chcete přihlásit (pokud jsem pochopil správně, že kurz už běží…)
Já vím, že existují i jazykovky, kde prostě příjdete na první hodinu a sednete si tam, a po hodině se sama rozhodnete, jestli vás učitel a způsob výuky chytl nebo ne… A pokud ano, tak si zaplatíte kurz a pokud ne, poděkujete a odejdete. Ideální stav :-)

PS: Taky je fakt, že BC má určitě jméno :-)

Samotného by mě velice zajímaly názory ostatních lidí i z těchto stránek :-)

Kdepak, nebezi. Necely semestr melo znamenat, ze oni pouzivaji trimestry. Takze desitka je za tri mesice… :shock:
Diky moc za nazor.

Jo takhle. No trimestry používá dost jazykovek, nějak mi to nedošlo… no ale můj názor znáte :-)
Stejně je to nakonec o učiteli, ale uvididíte, třeba se tu ozve pár lidí, kteří mají osobní zkušenost :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.