Help for English

Čím začít?

 

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak se dají články v určité úrovni seřadit. Ve smyslu, že nevím, čím je dobré začít studium, jestli na sebe různé gramatické okruhy navazují, nebo je to úplně jedno co se naučím dřív a co pak. Jsem tak na úrovni pre-intermediate a ráda bych si zdokonalila to co už umím a pokračovala dál. Díky moc a doufám, že tento dotaz nezní moc zmateně :-) .

Ne nejde to, není to asi třeba. Těch obtížností je totiž vcelku dost na to aby se to dobře rozložilo. Posloupnost je zde teda pouze podle úrovní, pokud nepočítám angličtinu pro začátečníky, tam ta posloupnost důležitá asi bude.

Taková posloupnost by byla trošku nepraktická, rpotože sem chodí hodně různých lidí s různými znalostmi.

Pro naprosté začátečníky je to něco jiného, jak Pilda říká. Tam je posloupnost důležitá. Když ale základy znáte, už není potřeba pokračovat v nějakém předepsaném sledu. Ale až dopíšu svůj kurz pro začátečníky, možná se vrhnu i na další úrovně.

Díky moc, za odpovědi, je to výzva: určovat si sama co se učit :-D , tak jdu na to.

Ahojky jsem nová a zrovna začínám s angličtinou kromě barev a pozdravu a počítání do desíti neumím vůbec nic pomůže mi někdo na kupování drahých knih nebo placení rektora nemám, ale moc bych potřebovala se anglicky naučit pomůžete mi prosíím.

K tomu slouží kurz Angličtina pro začátečníky.

Udělat kurz i pro pokročilejší by bylo určitě super a spoustě lidí by to pomohlo.

Ahojky, jsem starší ročník a AJ jsem nikdy dřív nestudovala. Jsem v podstatě samouk, navštěvovala jsem sice už dva kurzy, jednu hodinu týdně, ale momentálně se v tom zase plácám sama. Snažila jsem se tu najít nějaký rozřazovací test na určení úrovně mé angličtiny, ale neúspěšně. Existují tu takové testy? Už jsem si zde prošla AJ pro začátečníky a nevím, kam dál.

Četla jste článek ‚Jste tu poprvé?‘ na úvodní straně?

Pak je také určitě vhodná sekce ‚Tipy a triky‘ (ikona žárovky v menu na hlavní straně)

kajma : v sekci testy si vyberte testy pro elementary a zkuste je jeden po druhém udělat, je tam 26 testů – pak uvidíte, kde jste udělala chyby a to si můžete pak procvičit, nebo naučit, pak můžete zkusit i testy pro pre-intermediate, to uvidíte co ještě neznáte, je to dobrý impuls se to naučit.
Také si můžete kliknout na gramatiku – jak je výběr, zadejte si starter – zobrazí se vám články pro úroveň starter a elementary – můžete si projít jednotlivé články a uvidíte.
Pokud to budete znát, vyberte si úroveň elementary, vždy se vám zobrazí články + – 1 úroveň , máte to pohromadě a můžete se postupně učit.
To samé v sekci slovní zásoba – vyberte si zase úroveň starter, zobrazí se vím články o slovíčkách – to jsou moc zajímavé, můžete si ujasnit spoustu slovíček, u těch článků jsou také testy, které si můžete udělat, nebo on-line zkoušení slovíček ze článku, to si můžete také zkusit.
Nemusíte se pak probírat všemi články na webu, ale jen těmi lehčími', no a pak postupovat.

Díky moc za radu, pokusím se tím pomalu prokousat. A musím si najít nějaký poslech, to je pro mě asi největší oříšek :shock:

V sekci četba jsou povídky i s nahrávkami. Text si můžete vytisknout a nahrávku dát na MP3, pak to můžete mít stále u sebe.

Jsem na to podobně jako Kajma.
Zatím se na radu Georgie prokousávám testy. Oceňuji že pokud mi něco nejde, mohu se s tím narozdíl od jazykových kurzů prokousávat jak dlouho potřebuji, a nemít pocit že ostatní spolužáky zdržuji.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.