Help for English

Veľká spokojnosť !!!

 

Strávil jsem poměrně hodně času na internetu hledáním stránek které se zabývají výukou angličtiny a téměř vždy mě odradilo zpracování stránek a kvalita. Help For English mi doporučil kolega z práce a popravdě řečeno jsem přímo nadšen!!! Tyto stránky jsou velmi jednoduché na orientaci, ovládání a hlavně je to lahoda pro oko desing stránek je super!!! Překvapilo mě množství obsahu kde si každý příjde na své. A hlavně ten Váš interaktivní slovník to je mazec. Děkuji za kvalitní stránky.

Gratulace. Stranka je mnohem lepsi, nez placene PC vyukove programy, ktorych mam doma pozehnane. Hlavne vyuzivam cetbu, gramatiku a testy. Je super, ze cetba je vetsinou namluvena.

Místo toho abych psal pod každý skvělý článek pochvalnou „message“ tak napíšu jen jednu sem. H4E is just amazing ! 8-)

H4E jsem měl nastavenou půl roku jako domovskou stránku. Nejlepší je ale ten free software for learning spelling. Tohle jsem odkládal už jako celkem pokročilý student a teď mi to hodně pomohlo. (doporučuji to ale udělat opačně !)

Také chci poděkovat všem,kteří se podílí na tvorbě tohoto webu,protože odvádějí skutečně perfektní práci.A té je potřeba si cenit.Zvlástě pak v dnešní době,kdy jeden pro druhého udělá opravdu žalostně málo.
Díky všem. :-D

Marek, ste absolútna jednotka!!! Túto stránku som objavil len pred pár dňami, ale som ňou nadšený a hneď som ju doporučil známym, ktorým môže pomôcť pri učení angličtiny, dokonca aj dvom učiteľom, ktorých poznám. Klobúk dole pred Vami a chcem vyjadriť obrovskú vďaku!!! SUPER!!! :-D

Díky!

Myslim,ze som konecne nasla,co som hladala.Velka vdaka!!!

Pochvala a nadšení z těchto webovek. Už sem chodím asi 4 měsíce a moc mi to pomáhá. Škoda, že jsem ty stránky neobjevil dříve :-( .Teď jeden nápad, za který to od ostatních asi pěkně schytám. Stěžujete si, že nestíháte vše, co byste rád,což chápu. Kdyby byly tyto stránky placené,získal byste prostředky na placení nějakých těch pomocníků.A taky Vy byste nepřicházel tak zkrátka jako doposud.Jsem přesvědčen, že drtivá většina dosavadních uživatelů by vzhedem k úrovni stránek neváhala něco přispět.Nepochybuji ovšem, že to neděláte (nedělal byste) pro peníze. Skutečnost, že Vás tato práce baví je tu vidět na každém kroku. Jen tak dále… :-D :-D :-D

Já si dovolím odpovědět, protože Váš dotaz není první ani poslední, (od nikoho to neschytáte, nejste jediný, kdo obdivuje Markův elán, umění a chuť dělat něco zadarmo).
Já chápu Markovo rozhodnutí. Je to učitel a na tyto stránky chodí mnoho žáků a studentů, kteří by si placené stránky prostě nemohli dovolit. A on to dělá právě proto, aby naučil všechny, kdo se zajímají o angličtinu, co nejvíce.
Ale přispět můžete a to několika způsoby!
Už jste si koupil ty krásné prográmky na učení slovíček a gramatiky?
Přečetl jste si v sekci Informace článek „Jak nás můžete podpořit?“
Já tenhle web také miluji a doporučuji ho každému, kdo se zajímá o angličtinu.(Přeč­těte si příspěvky ve fóru Kniha přání a stížností – příspěvek Úrovně u již provedených testů.
Takže podpořit autory můžeme a přejme jim mnoho sil do pokračování a rozšiřování těchto stránek.

Ahoj všem, tyto stránky jsou opravdu vynikající! Konečně mě začala angličtina bavit a hlavně jsem tu pochopila některou gramatiku, kterou jsem třeba ve škole nikdy nepochopila.
Tyto stránky už jsem doporučila několika mým kamarádkám.
Díky moc! :-)

aj ja sa pridavam k tolkym kladnym reakciam, nasla som tuto stranku nahodou a som velmi spokojna, dakujem velmi pekne Marekovi, ze s takymto niecim prisiel, si uzasny clovek, je to tu velmi naucne a zabavne, uz od skoly(skoro 4 roky) sa snazim vratit spat k anglictine ale stale som to odkladala, ze potom… teraz mam nieco, co ma bavi :-D :-D :-D vazne VDAKA :-D nech sa ti dari aj nadalej, skoda, ze takychto ucitelov a profesorov je velmi ale velmi malo, mozno by to s tou nasou mladezou vyzeralo lepsie 8-)
krasny dnik vsetkym :-) :-) :-)

Já myslím a jsem přesvědčen a spolu se mnou většina lidí co kdy tyhle stránky objevila, že tenhle web ve svém zaměření nemá konkurenci. Jde vidět, že když člověk jako vy s takovými schopnostmi se rozhodne udělat něco takového, tak to stojí za to. Velice děkuji za Vaše stránky a přeji hodně úspěchů do budoucnosti.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.