Help for English

slovník kdekoli

 

ahoj všem
pouze chci přidat svou zkušenost.
Všude tady čtu jak si každý píše slovíčka na papír a pak je má stále sebou a čte a opakuje. Taky jsem chtěl dělat něco podobného (do auta, do banky, na úřad tam je to vždy nadlouho :-) ) ale jsem takový typ že mě to musí bavit. Tak jsem brouzdal po internetu a našel jsem překladový slovník do mobilu (angličtina x čeština a obráceně). Teď když vidím anglické slovíčko, které neznám, tak ho napíšu do mobilu a hned mám překlad. Navíc když se nudím, tak přemýšlím nad slovíčkama a hned si je vyhledávám. Navíc to má i zkoušení. Vytvoříte si téma pak do něj ze slovníku přetaháte slovíčka, které chcete zkoušet a pak už jedete. Pár témat mám již vytvořeno a opravdu kdykoli čekám na ženu v autě, nebo jen tak jdu po ulici, tak se hrabu v mobilu. Jedna nevýhoda je že mě to stálo cca 600 Kč. Nechci tady dělat reklamu (určitě jsou i jiné slovníky do mobilu) tak když někdo bude chtít tak ať mi napíše na email a já mu pošlu odkaz (ale určitě najdete i další odkazy na netu). Mám z něj opravdu radost. Teď místo her na mobilu (obvykle teda když čekám) si hraju se slovníkem :-)
Tak ať se Vám tady všem dobře učí. Mám tyto stránky opravdu rád. Jsem na nich několikrát deně (hlavně teda na foru – ostatní) a hledám tady inspiraci do dalšího učení. ahoj

Ten tvůj tajný slovník sice neznám, ale v životě bych za něj nedal 600 Kč, když tu jsou tak skvělé slovníky do mobilu jako třeba KODi a jsou zcela zdarma. Neni to spíš náhodou nějaký tvůj vlastní slovník na kterým chceš vydělat? :-D

Ok, tak Dafy myslel slovník z http://www.utisoft.com/. Já myslím, že neni třeba tajit o co jde, jinak ten příspěvek nemá smysl. Spíš ale než ten slovník mě tam zaujal ten program Live teacher, je to něco jako Language Lab, ale do mobilu.

Tan mám právě koupený k tomu. Samotný slovník stojí asi 300,– a Liveteacher je za dalších 300,–. Ale v LivTech tam nejsou žádné slovíčka. Musíš si je tam buď ručně vypsat česky a překlad, nebo je tam můžeš natahat přes slovník.

Ok.

Jinak co se týče těch reklam, tak to pravidlo neni IMHO myšlené tak, že se člověk nemůže zmínit o nějakém placeném softwaru. Pokud jsi normální člověk co se učí anglicky a něco placeného používáš, můžeš tu napsat svou zkušenost a hodit odkaz na tu věc.

Na druhou stranu ale, pokud jsi třeba výrobce toho softwaru, tak nemůžeš sem přijít a psát tu články, jak je to úžasný software, nejlepší na trhu, apod. Psal by jsi to totiž za účelem zisku a ne kvůli pomoci ostatním.

Ale vždyť je to diskusní fórum, můžete sem psát co chcete, pokud to není nelegální.

Tak mě napadá, že už bychom měli pracovat na Langauge Labu a Smart Testesch pro mobily… proč on ten vývoj jde tak kupředu???

Mě by se hodilo něco na iPhone… za všechno se bohužel zatím platí… mám tam provizorně nějaký back-endový dictionary, nemá ani thesaurus… a všechno jde přes itunes… na jailbreak kašlu, nechci si iphone zničit…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.