Help for English

Slovník - toho co umím?

 

Zdravím všechny, chci se zeptat zda nemáte v menu možnost „soukromého slovníčku“. Ty slovíčka, která už umím plus nová, bych si ráda někam uložila do svého slovníku a kdykoliv se z nich mohla znovu přezkoušet.A stále přidávat další a další.
Takhle musím vždy najet jen na určitou skupinu (barvy, kalendář, čísla atd.)
Jinak moc, moc chválím, zkoušela jsem i jiné programy na výuku anglického jazyka, ale zůstávám u vás. Je to pěkně přehledné a srozumitelné i úplným začátečníkům. Děkuji Suzane

Na to je právě určen program Languabe Lab, kde si můžete tvořit svoje lekce. Zde jsou všechna slovíčka, která jsou i tady. Systém zkoušení je ale rozšířenější, zábavnější, učíte se slovíčka různým způsobem. V lekci, kterou si chcete utvořit zadáte jen slovíčko a program Vám sám doplní překlad, výklad, výslovnost, obrázek. Já už se bez tohoto programu neobejdu a mám zde VŠECHNA slovíčka, která jsem se naučila. Rozdělila jsem si je do slovních druhů a mám přehled, co už umím.
Podívejte se na download, kde je DEMO verze programu a do informací, kde je popis a vysvětlení, co všechno se dá s tímto programem provádět.
Ten program je velmi levný a ještě jako registrovaná budete mít slevu.
A vše co přibyde tady, přibyde i v programu, který si nainstalujete na počítač.
A i když vichřice přeruší kontakt na internet, můžete si klidně slovíčka zkoušet dál.

Super zprávička, mnohokrát děkuji za odpověď. Hned to vyzkouším.
Krásný den Suzane

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.