Help for English

make love

 

Co znamená to make love?

mít sex, milovat se (fyzicky)

Milovat se (tělesně), no prostě sex

Současně :-)

že jsou ti Angličani/Američani ale vynalézaví, co?

Hhaha, zábavná historka. Když jsem byl teenager (long time ago) a učil jsem se angličtinu, tak jsem tuhle frázi tak často slyšel a četl, ale nevěděl jsem, co to přesně znamená. Myslel jsem, že to je něco jako že jsou dva někdo spolu, v objetí, líbaj se, držej se za ruce, povídaj si apod.

A pak jsem ve škole, měli jsme zrovna na konverzaci rodilýho mluvčího, měl říkat, co jsem dělal o víkendu. Tak jsem říkal, jak jsem s přítelkyní šel v Praze do parku a..... :-) Měli jste vidět, jak chudák koukal. Naštěstí jsem byl ve třídě jedinej, koho angličtina bavila a kdo se ji trochu učil, takže mi nikdo jinej stejně nerozuměl. Z jeho výrazu jsem vytušil, že jsem asi neřek něco zcela normálního a šel si to vyhledat. :-)

No, nevim proc ale toto tema me pripomnelo jedno video na youtube, btw, moje dost oblibene video tak prosim nekritizovat :),

http://www.youtube.com/watch?…

Rozpoznate na konci jestli rika „make love“ nebo „make out“? A jaky je v tom vlaste rozdil?

No ale je mi jasne ze kdyz neznate pozadi techto dvou channel tak to video asi neocenite. Ale jedna testovaci otazka. Dokazete aniz byste se divali na profil te akterky rozeznat podle akcentu odkud je?

MAKE OUT je vášnivé líbání (popř. necking apod.), MAKE LOVE je sex.

a říká samozřejmě MAKE OUT. (funny video, btw) Určit zemi nebylo pro mě zase tak těžké. Měl jsem jednu kamarádku v Tasmánii, mluvila úplně stejně jako ona.

Teda :shock: Vy snad znáte opravdu vyčerpávající odpověď na každou otázku.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.