Help for English

Úrovně u již provedených testů

 

Napadlo mě,jestli by nebylo možné v profilu uživatele,kde jsou jím udělané testy,rozdělit graficky podle úrovní i ty testy.Ne jen ten celkový procentuální souhrn.
Myslím tím např.štítek elementary a pod ním by byly všechny uživatelem provedené testy této úrovně.
Takhle je to promíchané a možná by to po rozdělení bylo trochu více přehlednější.

To bude součástí Smart Tests, tady online to zatím neplánujeme.

Tak to je paráda-děkuju za velmi rychlou odpověď.

Dobry vecer,
chtela bych poradit jak ulozit vypracovany test i s odpovedmi a vysvetlivkami.Kdyz se podivam do ulozenych vypracovanych testu,tak se mi nabidnou uplne prazdne. Nejsou tam zaznamenane moje odpovedi ani ty vysvetlivky.Predem dekuji za pomoc. :-)
Jeste bych pridala jeden odkaz www.englishservice.cz
Jsou tam v v rolete download ve formatu pdf slovicka z ruznych ucebnic anglictiny.Cetla jsem ve foru,ze nekdo shanel obchodni AJ,tak ta tam v ruznych urovnich je.

martina.N.
Uložit vyplněný test asi nejde, napadá mě leda udělat si printscreen. Ten uděláš tak, že zmáčkneš klávesu PrintScreen, postím program malování a v něm dáš CTRL + V a pak to uložíš.

Martino, z popisu Vašich potíží při ukládání obsahu vyplněného testu usuzuji, že používáte prohlížeč Internet Explorer. Zkuste test vyplnit ve Firefoxu 3 a uložit na filesytém jako „webová stránka – kompletní“. Před chvílí jsem si ověřil, že to funguje; pravděpodobně i u Vás to bude OK.
(Samozřejmě nemusíte stránku ukládat jako kompletní, tedy včetně obrázků atp., ale při zobrazení byste se v ní možná nevyznala :-).)

I toto je součástí Smart Tests, každý vyplněný test se uloží, kdykoliv si potom můžete projít své výsledky včetně zaškrtlých odpovědí a jejich vysvětlení.

Smart tests doporučuji všem návštěvníkům, ani nevíte, jak je to super program. Nejen že zkouší, ale i učí. Vůbec nelituji, že jsem si ho koupila a ostatním doporučuji totéž. Najdete tam všechny svoje testy,(součástí je statistika, kde si všechno najdete), chyby, kontroluje Vám, co jste absolvovala, kde máte chyby, doporučí opakování, „vtlouká Vám do hlavy,co potřebujete“ (sekce gramatika)a je to vůbec chytrý pan učitel, je to prostě super. A potom si přejdete na tyto stránky a můžete si svoje znalosti zase ověřit, je to výboné propojení internet – zkoušení bez internetu – ověřování znalostí – Náš web Help for English, a neposlední výhodou je, že když Vám to nejde, tak ho vypnete.

Smart Tests taky všem doporučuji. Je to skvělý program, už jsem prošel více jak 500 otázek a stále mě to baví. :-)

Také si Smart Tests nemohu vynachválit a co se týče statistik vyhodnocení testů,je tento program opravdu geniálně propracován.Snadno se v něm orientuje a do hlavy mi už vtloukl nejednu věc…
Vřele doporučuji každému.Investice do programu se vám několikanásobně vrátí.
Překvapila mě velmi příjemně také jeho cena,protože na to,jakou si tvůrci dali práci,je skutečně více než krásná! :-)

Jsme moc rádi, že se Vám Smart Tests líbí.

Mám na Vás prosbu… pokud jste s programem Smart Tests spokojeni, mohli byste navštívit některou ze stránek na internetu, kde se dá stáhnout, a napsat tam svoje hodnocení (napsat komentář, minirecenzi apod.)? Moc bychom to uvítali. Tady jsou tři adresy:

www.stahuj.centrum.cz/…smart-tests/
www.sosej.cz/…t-Tests.html
www.helpforenglish.cz/…ere-uci.html

Na stránkách Stahuj.cz a Sosej.cz najdete i Demo Language Labu, tam se můžete taky v komentářích vyjádřit, jestli chcete.

Moc díky!

Tak to je to nejmenší, co mohu pro Vás udělat, protože se mi oba programy opravdu moc líbí. A kromě toho si mysím, že to může pomoci mnoha studentům angličtiny. Já je doporučuji, každému, kdo o angličtinu projeví zájem, a takhle to mohu udělat ve větím rozsahu. To je dobře, že jste nás upozornil na tuto možnost. Už na to jdu.

Moc díky!

Na sosej.cz jsem ale Languabe Lab nenašla.

Máte pravdu, já měl zato, že tam je. Někdy ho tam přidám.
Ale díky moc za ty pěkné recenze na ST, které jste napsala. Právě jsem si je četl. Fakt dík!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.