Help for English

preklad

 

ahoj..
co znamenaju tieto slovesa :
get around, pull up, cart up,miss out, relive( have relived), blind,backpack.diki

-neviem ci to staci takto,alebo ich treba v kontexte..

vy nemáte slovník? Na internetu jich je několik, např. dictionary.cam­bridge.org – tam najdete i příklady použití, výslovnost atd.

a na slova RELIVE, BLIND, a BACKPACk jen tady na webu (ve svém vlastním komentáři) dvakrát klikněte a překlad se vám objeví sám.

Jo, jo, ten slovník Cambridge je výborný, taky ho rád používám. Mám sice i dva výkladové slovníky v tištěné podobě, ale na PC je to rychlejší. Papírové slovníky používám, když mám počítač zrovna vypnutý.

Co se týče výkladu a přehlednosti, tak je pro mě nejlepší, ale v neplacené verzi bohužel nemá thesaurus což je pro mě docela problém, proto ho musím kombinovat s the Free Online Dictionary.

Skvělý thesaurus má Macmillan na CD ROM.

Macmilian má i ten samotný slovník úplně skvělý (maximální přehlednost, spousta příkladových vět, frázová slovesa atd.) na CD-ROM, ale bohužel ten thesaurus mi tam nejde, vůbec nevím proč. Vám ten thesaurus fachá pod WinXP? Já to zkoušel na dvou PC a nic, prostě se mi neotvírají ty vyskakovací okna.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.