Help for English

otázka pro p. Víta

To by mě zajímalo… wěrko… ty jsi slyšela Marka zpívat? Kde? :-D Někdy bychom se mohli sejít u táboráku… :-D
What shall we do with drunken sailor… :-D

No, s panem profesorem na gymplu, o hodinách aj, to byla docela pařba :) A úplně nejlepší bylo, když hrál na elektrickou kytaru, s bicíma (z kazeťáku) :) jo to byl vodvaz. Samozřejmě převažovali písničky od R.E.M., ale v songbooku jsme měli myslím okolo 50ti písniček. Bude mi to chybět :-(

Jo, to mě bude taky chybět. Na univerzitě už si nezahraju. :-)

Ale s tím hudebním sluchem to není zas tak, jak si to lidi malujou. Hudební sluch NUTNĚ potřebujete třeba na čínštinu. Na angličtinu není tolik potřeba.

A hlavně, můj hudební sluch je zcela normální. Wěrka přehání. :-)

Na univerzitě asi nee, ale přece máte ještě ty semináře, ne? :-D

Tak to jsem si oddechl, můj hudební sluch není na moc vysoký úrovni. :)

Wěrka: Ach jo, už mi zase vykáš. Old habits die hard.

Jo, ještě učím pět hodin seminářů, ale přece bysme to neprozpívali, když chci, aby studenti prospívali.

No, asi je to uz moc osobni ale pochopil jsem to tak ze Marek meni zamestnani. Tak „good luck in the new one!“

Taky přeju good luck. :)

Takže na univerzitu, jo? Do Brna? :-) Tak hodně štěstí :-)

Asi se tam bude nyní (na MU Brno?) hlásit více zájemců o kvalitní angličtinu:)

Nene, Univerzita Pardubice. :-)
Ještě abych dojížděl do Brna. Do teď jsem měl zaměstnání pět minut pěšky od domu. Letos to bude 15 kilometrů.

Škoda, už jsem přemýšlel o budoucí přihlášce do Brna. :)

No Brno je jen kósek… :-D

Tož bych se alepoň povozil šalinó…

Pak by ses šel kóknout na Špilas. A můžeš vzít i švícu :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.