Help for English

Tak jdu do toho

 

Dnes jsem se přihlásila do kursu angličiny, v mém městě. Zdá mi, že by to mohlo být dobré, učí podle knihy Time of Talk , mimochodem jsem ji viděla poprvé, ale dojem byl dobrý. I když, kdo se učí z anglických učebnic, tak rozdíl vidí. Ale kurs pořádá Jazyková škola v Příboře, Jmenuje se BOJA a uvítala nás paní ředitelka, velmi sympatickÁ, tak to zkusím.Líbí se mi, že dávají hlavní důraz na speaking. Můj dojem z představení byl vekmi pozitivní a už se těším, jak v angličtiné pokročím.

Tak to je vyborne…jen tak dal a hodne stesti… :-) :-D

Taky přeju hodně štěstí! Ať vás to baví a jde vám to a hlavně ať jdete kupředu.

Taky držím palce :-)

Děkuji moc za přání a za zájem, to mě moc těší.
Já se hlavně těším, že pokročím ve svých znalostech a že to, co mám v hlavě, se naučím i používat. Pořád si stěžuji, že teoreticky umím už hodně, ale když mám otevřít pusu, tak ze sebe nedostanu kloudnou větu. Tak to se teď změní a já budu moci angličtinu používat i v prasi. A báječné na tom je, že se do kurzu přihlásila i moje spolupracovnice, takže budu mít i speaking partnerku :-) .Samozřejmě hned udělám pořádnou reklamu tomuto webu a doporučím produkty Languabe Lab a Smart tests. :-)

A jsou tam Native Speakers? Pokud ano, je to velké plus, ale i bez nich se dá obejít :-)

Tak to bohužel asi ne, ale tahle škola má dobré jméno. Pořádá i různé krátkodobé intenzivní kurzy, kde Native Speakers jsou, to bych si nechala na léto, a na nějaký takový pro procvičení si zajedu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.