Help for English

Gratuluji k ocenění Evropský učitel jazyků 2008

Marku,
teprve teď jsem si všiml, že jste byl oceněn Evropským učitelem jazyků 2008. Přijměte velkou gratulaci. Je nad slunce jasnější, že si ho plně zasloužíte.

Ve vašem CV jsem se také dočetl, že kromě angličtiny slušně ovládáte i španělštinu, a že jste změnil zaměstnání a stal jste se akedemickým pracovníkem (vysokoškolským učitelem) na univerzitě v Pardubicích. V nové práci vám přeji hodně úspěchů a spokojenosti.

… a doufám, že při svém velkém pracovním vytížení (a vytížení v rodině) nezapomenete občas i na nás studenty a semtam připravíte nějaký nový zajímavý článek či záludný testík.

Díky moc. Záludné testíky budou, zajímavé články snad taky. Jak víte, pamatuji na vás každý den a i když možná ne každý den novým článkem, tak alespoň odpověďmi na komentáře a diskusi.

Vytvářím teď taky extra záludné testíky pro své univerzitní studenty, ty se taky v průběhu semestru objeví na HFE. Takže ti pokročilí z vás se mají rozhodně na co těšit. :-)

Jo, jo, díky za všechny ty reakce v komentářích a diskuzích. A článků je tu i tak dost, jednak těch aktuálních, ale hlavně archivních. Sice jsem z nich už většinu přečetl, má paměť ale není schopna všechno pobrat, takže je alespoň z čeho opakovat.
Nevím sice, jestli extra záludné testíky budou pro mou úroveň znalostí, ale snad se alespoň něco nového naučím. :-)

Marku,

také se připojuji s gratulací! Určitě je to čest a hlavně odměna za Vaši skvělou práci! Přeji hodně úspěchů i do budoucna a hlavně ať Vás to pořád baví.
Jinak, tyto stránky jsou velkým přínosem a jsem za ně rád.

Aj ja sa pripájam ku gratulácii. Je to určite časovo náročné všetko to stíhať. Vaša práca je obrovským prínosom pre mnohých ľudí. Prajem Vám, aby sa aj naďalej podarila udržiavať vysoká úroveň týchto stránok, ale aj medziľudské vzťahy a príjemná atmosféra, ktorá by dopomáhala a motivovala všetkých, čo pravidelne tieto stránky navštevujú. A samozrejme prajem aj veľa zdravia, šťastia, lásky a Božieho požehnania.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.