Ahoj, sháním nějakou učebnici, která se zaměřuje pouze na anglické časy (pokud nějaká existuje), dejte mi prosím vědět, kde bych ji mohla sehnat, dík
Ahoj, sháním nějakou učebnici, která se zaměřuje pouze na anglické časy (pokud nějaká existuje), dejte mi prosím vědět, kde bych ji mohla sehnat, dík
takovou jsem nikdy neviděl,pokud si ale chcete udělat přehled o časech,doporučuji si je všechny projít tady na HFE
Existují například knihy English Verb Tenses, Get Your Tenses Right a English Verbs and Tenses – Intermediate, ale jestli se dají sehnat i tady u nás netuším. Našel jsem o nich akorát zmínku na internetu.
Ahoj, já mám zkušenost s Cvičebnicí anglické gramatiky od Sarah Peters a Tomáše Gráfa (vydavatelství Polygot), ale tam jde spíše už o procvičování. Časy jsou podle mého názoru, dobře vysvětleny na těchto stránkách.
všem moc děkuju
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.