Help for English

Práce v Zahraničí

 

Chtěl bych se zeptat na vaše zkušenosti, agentury, práci kterou jste prováděli, plat atd.
Mluvili jsme o tom s kamarády a chceme vyrazit příští letní prázdniny a chtěli bychom to domluvit co nejdříve, preferujeme Irsko.
Od známých slýchám špatné zkušenosti s prací na farmách.

Zajímá mě opravdu cokoliv a hlavně nějaké ty agentury :-) díky za odpovědi

Agenturám nějak nevěřím. Hlavně ty jejich nehorázné poplatky. Práci jsem si našel sám a jsem spokojený. Nevím jak je to v Irsku, ale v UK se teď zvedlo National Minimum.

Ja pracujem v Londyne, ako au-pair a je to uplne super. Pracu som si nezohnala cez agenturu, ale cez inzerat. Pred tym, ako som sem prisla som uz mala vsetko dohodnute s anglickou rodinkou. Nebala som sa, pretoze som vedela, ze je to dobra rodina,a navyse tu mam sestru, preto v pripade akehokolvek problemu sa mam na koho obratit. A kedze ich predosla au-pair bola Slovenka, mohla som sa s nou o vsetkom porozpravat.
Ak vsak v Irsku nemas nikoho, podla mna by si mal ist cez agenturu, je to bezpecnejsie ako ist na vlastnu past, pretoze keby sa vyskytli problemy, mozes zavolat do agentury a vyriesit to.
Nech sa rozhodnes akokolvek, ist cez agenturu alebo bez nej, nezabudni na poistenie.A ak pojdes bez agentury, kup si radsej dopredu aj spiatocny listok, lebo nikdy nevies, co sa moze stat.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.