Help for English

Jak začít s angličtinou?

 

Dobrý den,
předem bych se chtěl představit. Jmenuji si Karel a je mi 22 let. Ve školách jsem se vždy učil německy, ale ten jazyk mi nic neříká. Chtěl bych se naučit aspoň komunikativní základy angličtiny a to jak mluvené, tak psané. Prohlížel jsem si Váš web a myslím, že je fakt dobrej. Nějakou angličtinu mám s počítače, tj. hry, programy etc. Potřebuju víc, kvůli profesnímu růstu. Vůbec nevím, kde začít. Jestli se učit slovíčka nebo si koupit učebnici. Potřeboval bych pár rad. Například jestli mi bude stačit učit se jen z tohoto webu. Kde najdu první slovíčka, první fráze. Nikdy jsem angličtinu neměl. Větu složím, ale tak kostrbatě, že vlastně pochybuji, jestli by to angličan pochopil :)

Předem děkuji za jakkoukoliv odpověď. A jestli už tu je někde podobnej topic, tak se omlouvám.

S pozdravem Kája :-)

Zkuste se nejprve podívat do sekce Angličtina pro začátečníky.

http://www.helpforenglish.cz/…a-Kurzu.html

Nějakou knihu by jsi si měl koupit určitě, ať se můžeš učit i mimo PC. Je dost důležité být s angličtinou co nejvíce v kontaktu a využít každé volné chvilky k učení se. Podívej se do sekce Recenze na nějaké knížky pro Starter/Elementary a určitě si nějakou kup. A toho, že jsou psané v angličtině se neboj, protože ty knihy jsou dělané tak se z nich mohl učit každý kdo s angličtinou začíná.

Co se týče učení slovíček, tak si jednoznačně kup Markův Language Lab, protože pomocí něj se těch slovíček naučíš za stejný čas mnohem víc a hlavně je to zábavnější než učení se z papíru. :)

mam problém nejde mi prehrat anglická abeceda,ale slovník mi pc. přehraje.Jak to mam přehrát.Děkuji za radu.Jiří

Trošku to specifikujte. Co přesně a kde vám nejde přehrát?

co znamena veta I'm worried about the future of America. diky

Obávám se o budoucnost Ameriky.
btw, celkem aktuální :-D

Bilo: Příště prosím dotazy psát jen jednou a to na místo, které je k tomu určené. V ‚knize přání a stížností‘ navíc v tématu ‚jak začít s angličtinou‘ to podle mě nemá co dělat.

sorry

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.