Help for English

Nová anketa

 

Nová anketa je fajn, ale mně tam přeci jen chybí ještě jeden zdroj a to Help For English :-D . alespoň já jsem tady toho pochytila nejvíc. My, co do školy nechodíme a do zahraničí nejezdíme můžeme pochytit opravdu nejvíce tady, z Vašich stránek, písniček, četby, soutěží :-) atd. Možná by tu mohla být všeobecná kolonka internetové kurzy, ale jinak je to jedno, já jsem už hlasovala „jinde“!

Jen abyste Marku věděl, že nejlepší zdroj na učení angličtiny je Váš web. :-D

= čili „při samostudiu“

Kdybych tam dal možnost ‚Help for English‘, lidi by si mysleli, že to tam píšu proto, aby nás chválili. :-)

Tak to jsem zvrzla. Já se samozřejmě nejvíc naučím při samostudiu, jinak to u mě ani nejde, jen jsem chtěla odlišit zdroj čerpání inspirace. :-D

Např. dnes odpoledně, když jsem úspěšně zvládla odpověď v soutěži, jsem poslouchala nějaké písničky,(mám pár velice oblíbených) a pak jsem se zaposlouchala do povídky Tobermory ve zjednodušené angl. – britské. Moc se mi ta povídka líbí.
No a přitom si vybírám neznámá slovíčka, sleduji slovosled, použití časů, opakuji si nahlas věty a snažím se o správnou výslovnost – to je pak fajn učeníčko.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.