Help for English

Překlad věty

 

Dobrý den, jak byste přeložili větu: They lived next door but one. Díky moc.

bydleli přes jeden dům – NEXT DOOR by bylo hned vedel, ve vedlejším bytě, domě apod. NEXT DOOR BUT ONE je ob jeden dům ob jeden byt.

Dobrý den, doufám, že tady už je to správně :-), tak bych Vás chtěla moc poprosit o překlad věty „Japonsko je souostroví, kde můžete zhlédnout na 3 900 ostrovů.“ Děkuji předem :-)

:-) Jistě. Ale klidně příště můžete vytvořit vlastní dotaz. :-)

Japan is an archipelago where you can see more than 3900 islands.

Ještě jednou moc děkuji :-)

Prosím, snad se vám nebude zdát trofalé, když vám ěch vět naložím víc.
1st sentence: Od útlého dětství vede války se svou matkou.
2nd sentence: Její dcera Rory je rozumější než ony dvě dohromady.
3rd senence: Od své matky dostala půjčku, ale za podmínky, že ji musí každý týden navštěvovat v rámci páteční večeře.
4th:A mám správně přeloženo Lorelai je typická svým sarkastickým smyslem pro humor takto „Lorelai is typical with her sarcastic sense of humor“?
To by snad mělo byt všechno. Máme si totiž připravit v Power Pointu projekt o nějakém oblíbeném filmu nebo seriálu, a pokud znáte jména rory, lerelai apod, je vám jasne ž sem si vybral Gilmore Girls. Za pomoc s překladem maximálně děkuju!!

Ještě par vet sem opomenul
Lorelai a Rory jsou předevím dobré kamarádky a až potom matka a dcera. Stojí vždy při sobě, a navzájem prožívají svoje milostné trable.

Ještě dodavam že děkuji.

no este bych chtel rict, že na zakladce jsme toho moc delat nemuseli a mel sem jednicku uplne bez prace, stacilo se nahrkat deset slovicek ktery ucitelka zadala a to bylo asi tak vsechno. jenze na stredni mame prisnou pani ucitelku, ktera si zaklada hlavne na tvorbě vět, což je problem. Navic chc složitější věty. Mohl bych říct „Lorelai and Rory like each other“, což by byla, pokud se nemylim věta gramaticky dobře, jenže ona by mi na to řekla, že už nejsu na Zš, že musim tvořit složitější věty,ale vaš web mi pomaha, protoze kdyz sem si poradne procetl casy, tak uz mi jdou aspon uplny zaklady.
A zacinam chapat i present perfect, kterej budem ebrat pozdejc, ale e prej postrachem.

Nemnela vete bejt

They lived next door by one house?

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.