Help for English

Angličtina na CD nebo do MP3jky

 

Zdravím všechny, nemá někdo náhodou zkušenost s nějakým produktem pro výuku angličtiny na CD nebo do mp3ojky ? Mám na mysli např. namluvené české věty s následným překladem do angličtiny. Díky za info.

„Anglická konverzace“ , v Levných knihách za pakatel http://www.levneknihy.cz/…ilZbozi.aspx?…

Angličtina do ucha je taková klasika, i v Englishbooks v sekci multimédia je mnoho titulů, na CD i na přehrání do mP3, mrkněte tam třeba Vás něco zaujme.

Ja hodne nakupovala u Computer Press http://knihy.cpress.cz/…ve-prirucky/, hlavne knizky s CD od Kolektiv anglictina.com. Maji vetsinou dve varianty – s beznym CD a CD s MP3. S MP3 jsou levnejsi. Pri nakupu u nich na interentovem obchode je sleva a kdyz si objednate zdrama zasilani jejich katalog 2× do roka, tak vam zaslou jeste kod na dalsi slevu vzdy s katalogem. Muzu doporucit 2000 nejpouzi­vanejsich slov, Anglicka frazova slovesa, Anglicka nepravidelna slovesa.

Já mám zkušenost z „Anglická frázová slovesa“ (www.anglictina.com). Je to kniha s CD-ROM. Je rozdělena do 4 úrovní = Essencial, Frequent, Advanced a Business. Jsou tu i videa a testy. Zvuky se dají stáhnout do MP3. Jednotlivý záznam je členěn na sloveso, anglickou větu a překlad věty. Je to vhodné pro cesty v dopravních prostředcích. Jedna věta Vám unikne, tak se nic neděje, vrátite ji zpět ihned nebo později. Cena je cca 180,– Kč

Děkuji všem za informace :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.