Help for English

Pro začátečíky

 

Stále je mi líto, že není nic ve fóru pro začátečníky, nedalo by se ještě udělat ně+co pro nás?

Tak teď jsem trochu mimo – jaké forum pro začátečníky? jsem o něco přišel? :)

Mám nápad, zrušíme téma ve fóru ‚Maturita‘ a uděláme HELP fórum pro začátečníky. Souhlasíte?

Mě by to nevadilo :--), do forum Maturita stejně nikdo nepíše.

Právě proto.

Hotovo.

Super :) třeba taky občas někomu poradím :)

K sekci „Angličtina pro začátečníky“. Umístění článku „mapa kurzu“ někam na 6 stránku (dnes, zítra bude ještě hlouběji v histori) je nešikovné. Mělo by to být to první co uvidím když sekci ze zvědavosti navštívím. Navíc bych to přejmenoval na „učební plán“ nebo „obsah kurzu“. Možná bych přidal návod typu „Postupujte dle učebního plánu nebo si vyberte téma níže“.

Ještě jeden dotaz: proč se v diskuzi pod články v sekci „Angličtina pro začátečníky“ nezobrazuje datum komentáře?
Např.článek „mapa kurzu“ je z roku 2007, reagovat na dotaz půl roku starý je ztráta času, nicméně jsou tam i aktuální komentáře.

Objevuje, je tam taková ikonka hodin, na tu stačí najet a datum a čas komentáře se vám objeví.

Angličtina pro začátečníky doposud neměla svoje místo na hlavní obrazovce, ale od nového roku tam bude mít svoji ikonku. JInak na mapu kurzu vede odkaz z úplně každé lekce angličtiny pro začátečníky, takže kdykoliv si z té série něco přečtete, odkaz vždy uvidíte nahoře na stránce.

Jsem velmi spokojená s touto výukou. Nepohybuji se na těchto stránkách dlouho. Chtěla jsem si zopakovat Starter. jediné co mi vadí, že když ukončím některou lekci a chci pokračovat na další, musím se vracet na A pro začátečníky a pracně hledat cvičení, na kterém jsem skončila. Poradíte mi? Díky :-)

anedz:
pokud používáte prohlížeč Firefox, Google Chrome, Opera, nebo IE 7, tak v na tom rozcestníku (mapa kurzu) klikejte na ty odkazy prostředním tlačítkem myši a ono se vám to otevře v novém panelu. Po přečtení článku pak stačí zavřít ten nově otevřený panel a jste zase na rozcestníku. :)

Pokud používáte IE6, tak vám silně doporučujizačít používat nějaký z výše zmíněných prohlížečů.

No a taky je tu tzv. ‚Mapa Kurzu‘, kde máte všechny lekce přehledně seřazené, a odkaz na mapu kurzu je na každé stránce Angličtiny pro začátečníky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.