Help for English

Zrychlení načítání úvodní stránky fóra

 

Zdá se mi to, nebo je vše najednou rychlejší a už se mi nezobrazuje v Help Foru, že mám přečíst 5000 příspěvků, aby to nebylo modrý na seznamu for..? :-D

jj i mě to tak dělá…

Petr Hudík mi dneska napsal, že na zrychlení zrovna dělá, takže se nám to nezdá. :) Paráda, chválím. :)

Původně jsem o tom chtěl napsat samostatný příspěvek až se to trochu ustálí, ale když už jste to nakousli, tak se rád podělím.

Především chci říct a veřejně poděkovat našemu novému spolupracovníkovi – uživateli Random, který fórum rekonstuuje :-).

Dnes jsme spustili právě novou verzi úvodní stránky fóra, která je rychlejší, ale zároveň přináší změnu funkčnosti. Rád bych Vás tedy požádal o názor na novou funkčnost:

Doteď byla ikonka modrá, pokud dané téma obsahovalo nějaký nepřečtený příspěvek, teď to ale je tak, že se barva ikonky odvíjí od posledního tématu.

Určitě budeme situaci nadále sledovat a reagovat na Vaše připomínky.

Přesně tak, kdyby se Vám uživatelům diskuzního fóra něco nezdálo, dejte nám vědět, jak by to podle Vás mělo fungovat správně.
Díky.

Jak je na hlavní stránce fóra ten zámek a u něho popis téma uzamčené jen pro zápis. Nemělo by to být Téma uzamčené jen pro čtení?

No asi by to mělo být „jen pro čtení“.

I když si docela dobře dokážu představit třeba adresáře na filesystému s nastavené write-only. Tuším, že takovým se říká „studna“ – cokoliv se do nich „hodí“ už nelze uživatelem s těmito právy získat zpět (tedy přečíst) :-) (Ovšem někdo jiný samozřejmě práva na čtení má, takže tak úplně k ničemu to není).

Každopádně dík za připomínku. Kouknu na to.

Já bych jenom vynechala slovíčko jen. Je to téma uzamčené pro zápis, nedá se do něj psát, ale přečíst se může. To"jen" trochu zavádí.
Jinak do těchto odborných záležitostí se vůbec nepletu, ale zrychlení a jednodušší ovládání jsem zaregistrovala a mám radost, že nemusím dlouho čekat.
Mr. Random, díky, že jste se přidal k těm, kteří tento web připravují,držím Vám palce a přeji hodně štěstí.

to Georgia: No my s Petrem spolupracujeme už od podzimu, ale to jsme své úsilí směřovali do aktivit týkajících se spíš zázemí údržby webových stránek (s výhledem do budoucna), takže z toho čtenáři HFE až tolik neměli.
A tak jsem si poslední dobou říkal, že už bylo na čase, aby ze mně „vypadlo“ něco, co je vidět :-).

A já můžu jen říct, že ‚vypadlo‘ něco opravdu hodně užitečného.
Jsem nadšen a mnohokrát děkuji! :-)

Já si všimla jiné chybičky, když si na mapě webu zobrazím i články, je nahoře nadpis Nezobrazazovat ve výpisu články.

georgia: Děkuji, to jsem úplně přehlíd – podívám se na to.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.