Help for English

slovník

 

Osobně mám v opeře přidaný vyhledávač pro hledání ve slovníku na HFE (kvuli vyslovnosti, popisu slovíčka atd.).
Problém je v tom že vyhledávání probíhá pomocí metody POST což je celkem problém. Protože když si chci vysledek vyhledávání přidat třeba do záložek (kvuli toho abych se to slovíčko (slovíčka) později naučil) tak pak nastává problém jelikož to nejde.

Nešlo by s tím něco udělat? Nebo na stránkach vytvořit něco jako seznam slov do kterého bych si mohl přidávat slovíčka a pak jednoduše je prohlížet, testovat atd. :idea:

dobrej spam :-D

ne ne. To neměl být spam. Nějaká chyba nebo co. Asi to bude aktualizováním stránky v opeře. Ale nikde jinde než na těchto stránkách se to nestává.

Omlouvám se.

A co vlastně potřebujete vědět: V počítačové řeči se nevyznám, ale jako laik Vám nabízím program Languabe Lab, kde si můžete přidávat lekce jak chcete a kromě toho máte aktivní slovník, který Vám slovo do programu zavede. Takže když slovo neznáte, tak si ho uložíte. Pak se můžete zkoušet jak chcete. Nevím, jestli jsem mimo, ale dost nechápu Vaši otázku. Tady je zavedený slovník, když poklepete na slovíčko, objeví se Vám vše, co potřebujete.

On se přimlouvá, aby se ve slovníčku na HFE s hledaným výrazem generovala i adresa do adresního řádku. Aby si každé to slovíčko mohl uložit v prohlížeči jako oblíbenou záložku.

Je to tak jak řekla Pilda :-)

Možná by mi mohl vyhovovat i Language Lab musím na něj mrknout.

No to na něj mrkněte oběma očima a okamžitě si ho pořiďte, protože Vám vyplní všechno, co potřebujete. Vy ho ještě neznáte? :-D

Mrkněte na sekci Informace – Languabe Lab anebo si to zadejte ve vyhledávači a máte to hned na prvním místě, protože LL je jednička!.

Dobrý den, jsem v aj naprostý začátečník a vaše stránky se mi velmi líbí,koupila jsem si tedy i LL cd.Bohužel,slovník tam je velmi neúplný ,ten on line je mnohem lepší,to se mi,po pravdě ,moc nelíbí,když ten online je zadarmo.Mohu si ten svůj koupený nějak aktualizovat?Když mi nevyhledá ani české slovo lyžovat nebo kotel,nějak je mi to podivné.Děkuji

kkjana:
Dovolím si odpovědět za Marka. Pracuje se na nové verzi, která bude umět slovíčka v tom slovníku synchronizovat se slovníkem co je ze na webu, takže vydržte, bude jich tam stejně jako tady. :)

Já osobně se už nové verze LL nemůžu dočkat, za měsíc to bude rok od poslední verze. :-(

Pilda: Cože, vážně? Rok? Jakou máte poslední verzi?

kkjana: kotel i lyžovat by ve slovníčku mělo být. Je ale možné, že máte nějakou starší verzi, kde došlo k problému s daty. Jakou máte verzi?

Marek Vít:
no mám 3.9.91. To by měl být ten datapack 8 ze 14.2.2008, ne?

Já mám také verzi 3.9.91, je to poslední verze k aktualizaci na stránkách Vitware. Česko- anglický slovníček opravdu sem tam nějaké slovíčko nemá, i když v angl.-českém toto slovíčko je. Kotel ani lyžovat také nemám.

Firewall? :? :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.