Help for English

Dalsi sekce

 

Navrhuji udělat sekci připravovaných příspěvků (TO DO), aby jsme se měli na co těšit :)

Jo, ale to by nás mohla předběhnout konkurence. :-)

Marek Vít:
já myslim, že konkurenci žádnou ani nemáte :) A i kdyby, tak je to jedno, protože máte těch článků už teďka tolik, že by měla sakra co dohánět i bez TO DO :)

To Marek:
Souhlasím s Pildou.
Tak laskavé a trpělivé vysvětlování – to jen tak někdo neumí.
Prošla jsem docela dost anglických výukových stránek, ale na Vaše nikdo nemá. Navštěvuji Vaše stránky od června a jiné už ani nehledám – jen bych ztrácela čas.

Docela často se mi stává (myslim, že ne jenom mě), že při studování často narážím na nějaké odborné pojmy o kterých nevím co znamenají, proto navrhuji přidat do menu odkaz na takový slovníček gramatických pojmů a to jak anglických, tak českých.

Příklad:
Noun (N) – podstatné jméno <stručný příklad>
Phrasal verb – frázové sloveso <stručná definice>
Superlativ – je třetí stupeň přidavného jména <stručný příklad>
Modální sloveso – je takové sloveso…

Přiznávám, že některé pojmy jsme se kdysi učil a prostě zapomněl, ale spostu pojmů neznám vůbec, protože na obyč. základce ani střední jsme to nebrali :/

Dobrý den,
bylo by prosím možné, aby další „help for …“ stránky byly někde v hlavním menu/odkazech? Jak vzteklá je teď hledám =)

A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli se plánuje i francouzsština? Chtěla bych začít se učit =)

To Pilda:
A co si to tak sám napsat na papírek k počítači? :idea:

dasado:
protože kdybych to měl doma na papírku, tak si to těžko přečtou ostatní. S tvým přístupem by to tu mohl Marek rovnou zabalit. :?

To Pilda:
No právě mně jde o to, abychom všecko nenechávali na Markovi. Vždyť jeho To do list je už tak dost obsáhlý. A co si člověk může sám vyhledat, mu taky neuškodí.

To Pilda:
No právě mně jde o to, abychom všecko nenechávali na Markovi. Vždyť jeho To do list je už tak dost obsáhlý. A co si člověk může sám vyhledat, mu taky neuškodí.

Odkazy na sesterské weby jsou uvedeny ve článku „Často kladené otázky (FAQ)“ zde:
helpforenglish­.cz/informace/c20080913­03-Casto-kladene-dotazy–FAQ-.html

Ohledně požadované francouzštiny – stačí jen najít nadšence znalého tohoto jazyka, který by byl ochotný spravovat příslšné stránky :-). Víte-li o někom takovém, určitě se s Markem dohodnou na spolupráci.

Již se na francouzštině pracuje, je to v jednání.

Ahoj Marku, tuhle stranku jsem objevila diky kamosce a musim rict, ze je vazne povedena. Zajimala by me stejna vec jako Milose pred dvema roky :-) je mozne nejak si oznacovat testy, ktere jsem uz delala, vcetne prehledu procent uspesnosti? A treba si pak znovu vybrat jen ty, co se mi moc nepovedly? Diky moc, k.

Ne, to zatím možné není. Ale vřele doporučuju náš software SMART TESTS, který si vše pamatuje, dokonce i výsledky a chyby.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.