Skusal som rozne kompinacie slov (break mouth a tak) ale nic som nenasiel.. tak sa pytam ci to niekto nevie.. dakujem
Skusal som rozne kompinacie slov (break mouth a tak) ale nic som nenasiel.. tak sa pytam ci to niekto nevie.. dakujem
Napadá mě „Smash one's face“.
ano, s tím SMASH je to dobré. Znáte někdo skupinu SMASH MOUTH? Měli ve Shrekovi dvě písničky (ALL STAR a I'M A BELIEVER).
Písničky znám, ale skupinu ne. Moje hudební pole je kousek vedle Ale písničky to jsou pěkné, člověk je pak má v hlavě celý den
Break one's face. Why not?
Whip one's head.
Těch variací bude rozhodně více.
Tak potom „Mam rozbitu hubu (usta)“ by bolo asi takto „I have smashed my mouth“ ??
To byste si tu hubu rozbil sám.
drafted: asi spíš:I have had my mouth smashed – když už
ale napadlo mně, jak by to bylo, když bych si nabila třeba po pádu z kola… :
„I have had my mouth smashed“ mi zní spíše jako „Nechal jsem si rozbít hubu“,což zní docela divně
Ivank@: Dipsík má pravdu, tato vazba se krome „nechat si něco udělat“ používá i tehdy, když se někomu stane něco nepříjemného. Viz článek „Dát si něco udělat“.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.