Help for English

slova nahraďte vhodnou frází s do/make/take

Black: pokud mi nevěříte, počkejte si na něj.

Roman Svozílek – 17.01.2009i kdyby se ovoce počítalo, což se většinou nepočítá, tak tam to S nemá co dělat…je to zde přídavné jméno…
Google je super věc, ale nesmíte mu věřit úplně

stejně jako roast – já jsem rost nikdy neviděl…

To bylo asi z tohodle :-D

No jde o to že spíš nevěřím tomu roast rost co je dobře?? Ale nééé Romanovi ale tomu našemu učitelovi co nás bude zkoušet!!!!

Mi označil chybu že roast chicken je špatně – že by mělo být rost chicken

To stěma knedlíkama mi neva a to je jedno

Dipsik: ja ti verim 100%, len som bol zvedavy, totiz ja sa dokazem v „prkotine“ vrtat aj hodinu pokial v tom nemam jasno :)

Jinak všem tady hodně děkuju za snahu a za pomoc. Dávky z angliny jsou hodně náročné a zabýrají hodně času a hodně budu asi otravovat a když to pujde dobře – 3 –4 roky to snad se mnou vydržíte :-D a né že to tu zrušíte!!! Co si pak počnu?

no tak já jestli to dobře půjde tak tu aj budu ještě nějaký ten pátek studovat a celou tu dubu vám tu budu do hlav nalévat nový blbosti, který se případně naučím anebo si budu MYSLET, že vím – vadí moc? :-D

eddie: v pořádku, klidně se ptej na cokoliv. Já se taky ve věcech vrtám – zejména pak v angličtině…Tam přímo pitvám…

Super :-D mě to nevadí – no dneska už to balím

špatný světlo a podminky hrůza na učení – zrovna předělávám byt a musím do toho zvládat školu, nestíhám a nedaříse mi – snad do února bude byt a budu se moc stěhovat a mít pak čas na učení a pořádně zabrat – zkouškový je už vypsaný a já nic neumím a nevím jak se naučit. V práci reorganizace a není čas na učení achich jo :-D tak držte palce ať jde odložit co nejvíc předmětů a od Března se na to všechno vrhnout.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.