Help for English

Sraz HFE

 

to Danliofer: Také mám rád slovní hříčky, třeba doslovné překlady u některých ustálených spojení.
Například když něco dávám nebo posílám v práci některému z kolegů, s oblibou k tomu připíšu TADY JSI (here you are) :-D.

to Random: I když se tu řeší angličtina a sraz, nedá mi to nezmínit mnohoznačnost českého slova „dojít“. S tím si při vysvětlování cizincům vystačím tak na dobrých 30 minut jazykové ekvilibristiky :-D

Konec konců i Vaše Random… Má to co dělat s „at random“ (jako že jste tu jen na skok a náhodou:-) či je to jen souzvuk?

Já bych tipl, že to bude mít co dočinění s funkcí v PHP :-D
Šťastný Nový rok :-)

Smím se nesměle novoročně zeptat, co že to znamená PHP? :oops:

J, promiň, to je programovací jazyk pro serverové aplikace.. PHP: Preprocessor Hypertext :-)

Tak to už jsem moudřejší… V živých jazycích se docela orientuji, ale v programovacích – to už jsou pro mě na hony vzdálené jazykové galaxie :-D

Jak jsem přišel k této přezdívce vám řeknu na srazu :-).

Tak to je skoro výzva pro organizátory srazu, aby jej uvedli v realitu :-D

To seqwence: to je jasny s Mckayem by jsi si asi cesky nepokecal ;) a mohl by vzit i O'Neilla? :-)
Je to perfektni napad se sejit, uz dloho jsem cekala kdo s tim prijde. A souhlasim si na sraz najit nejake mensi mesto nez Prahu, povazte kolik by stalo si tam zamluvit nejakou hospudku a pro ty z daleka prespani a nekteri z nas budou muset parkovat.

Také se hlásím jako účastník srazu, Pardubice jsou ideální. Jen jak někdo psal že bychom se měli polepit svými nicky, tak to tedy nevím, mám takovej stupidní :-D , totiž login do fakultní sítě, jelikož můj oblíbený nick už byl obsazený (ačkoli ho tu nikdo nepoužívá :-( ). Jako sraz několika set příznivců by mohl být celkem monstr akce, zvlášť pokud by se podařilo zlanařit někoho na kulturní vložku :). Každopádně jsem ochotná si kvůli tomu vzít dovolenou, whatever :-D

koukám – sice trochu později, ale to neva – že někdo má stejné nápady, už dlouho jsem si říkala, že by bylo prima, kdyby se zorganizoval nějaký spešl hfe sraz!!!jen to místo…tak co ty pardubice?…nebo praha? 8-)

Myslím, že už jsme se shodli na Pardubicích. Dokonce se mi zdálo, že jsme se i celkem dohodli na formě, ale to je ještě hodně otevřené. A termín, to je ještě zcela otevřené.

No, mohli bychom začít přemýšlet nad místem (konkrétním) a jeho kapacitních možnostech :-)

To by chtělo, ale to by spíš chtělo nejdřív zjistit orientačně počet účastníků, aby se vědělo o jak velkých prostorech uvažovat…

V tom pripade by se asi melo stanovit datum, protoze tim to bude pro hodne lidi asi dane. A na druhou stranu kdyz budu vedet, ze x.y. je sraz HFE tak tomu muzu prizpusobit ostatni.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.