Help for English

Angličtina na VŠ

na jaké střední škole se dá studovat angličtina, třeba i v kombinaci s jiným jazykem např. francouzštinou..
Máte někdo nějaký zkušenosti?

takových škol je pramálo…sou nějaké jazykovky ale to jsou většinou soukromky, které nestojí za nic…pokud se někdo chce věnovat jazykům,měl by jít asi na gympl nebo na nějakou dobrou obchodku…

pak jsou samozřejmě třeba taková ta španělská gymnázia ale tam není taky lehké se dostat a myslím že už člověk ten jazyk musí ovládat…ale v tom se opravdu nevyznám tak abych nekecal :-)

Brno, slovanské gymnázium, projekt X „cosi“ :-D Učíš se půlku předmětů v EN :-)

jj o tom sem už taky slyšel…ale takových škol je opravdu hodně málo…

No já chodila na normální gympl a měla jsem taky dva jazyky – angličtinu + němčina/francou­zština. Taky tam byl snad i kurz latiny. Takže myslím, že výuka dvou jazyků na střední škole není nic nevídaného. Sestřenice chodí na zdravotnické lyceum v Kolíně a mají jazyky dokonce tři – angličtinu, ruštinu a latinu. Teď jde jen o to, na jaké úrovni která škola ten jazyk učí. Pokud nechceš nějakou specializovanou výuku, tak je gympl podle mne dobrá možnost. Myslím, že jsou i nějaké gymply se zaměřením na jazyky, ale kolik a kde vážně netuším.

No, když tak porovnám nadpis s dotazem, neměla Ivuska na mysli vysokou školu???

ano Marku omlouvam se teď studuju střední a jsem zblblá z toho SŠ a VŠ… :-D Měla jsem na mysli VŠ.. :idea:

:-) j taky mě to zmátlo…

Souhlasím s tebou grebi! 8-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.