Help for English

Odmaturuj z anglického jazyka

co si myslíte o této publikaci ..? stojí za to si ji koupit…? myslím že je v ní zahrnuto všechno od základů po znalosti středoškoláka…kou­kla jsem se do ní v knihkupectví takže to je jen rychlý úsudek…je k ní ještě druhý díl…dělá s ní někdo..? 8-)

Já vím, že je tohle 2 roky starý topic, ale když nikdo neodpověděl. Já myslím, že je lepší používat učebnici gramatiky kompletně v angličtině. Lepší volba je English Grammar in USE

Recenze: http://www.helpforenglish.cz/…-in-Use.html

Sám tuto knihu mám (Odmaturuj z anglického jazyka), koupil jsem si ji ještě na základce, protože mi ji doporučila učitelka. Tehdy jsem ještě neznal HFE, tak jsem se ani moc neorientoval na trhu, která kniha stála za koupi. Když jsem si tu přečetl recenze na tolik skvělých knih, už na ni jen padá prach. :)

Taky jsem si tuhle učebnici před lety koupila, ale zjistila jsem že 1.díl nenabízí nic víc, než co je na HFE zadarmo. 2.díl je celkem dobrý, ale na trhu je spousta lepších učebnic, doporučovala bych spíš zahraniční tituly.

2. díl nemám, ale ten se tuším víc zaměřuje na practice než na gramatiku. Nemohu posoudit jeho kvalitu, ale určitě jsou lepší PET, FCE testy, nebo testíky tady na HFE

Já ho mám, ale je to podle mě jen napodobenina učebnic typu Cambridge vocabulary for…, ale za ty peníze to zas tak špatné není, Odmaturuj stojí zhruba polovic než Cambridge vocabulary :?

Nechceme odmaturovat… Maturita je prej lehká jak facka. Chceme CEP!!! Viď Mckayi :-D

Tjn, to je jedinej můj cíl :)

No, já bych si teda chtěl ještě dodělat školu, projít vejškou a sehnat práci :-D :-D

To já taky :) A rád bych pobyl taky chvíli v Anglii nebo Americe.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.