Help for English

Soukromé zprávy

Bylo by mi možné nějakým způsobem odstranit Soukromé zprávy? Právě jsem zjistil, že jich už v profilu mám 120 a mazat po jedné, to by bylo docela pracné. :) Jestli má ted v současné době nějaká jiná věc větší prioritu, tak to nechte být. Já se tím prokoušu, stejně tak jak v HELP forum :)

V současné době to nejde, jedině po jedné :-( Určitě si to napíšeme do seznamu, děkujeme za připomínku.

:-) mě jich bliká v profilu 633 nových. :-) Taky to uvítám. :-)

Fakt? :-D

To je pěkný číslo :)

Take se pridavam, sice jsem jich odmazavala jen par, ale byla to otrava :-) .

BTW Proc je v mape webu anglictina pod polozkou cz a ne pod anglictinou? Dostala by se v tom stromu uplne nahoru coz by nebylo spatne. Nemcina je pod Nemcinou, latina pod latinou. A neslo by to udelat trosku rozbalovaci uz se v te mape docela ztracim, je desne dlouha, ale mozna ze ji spatne pouzivam . :-)

Ohledně toho CZ, to tam bude asi z toho důvodu, že na serveru je vytvořená složka CZ. Celý ten strom je výpis složek a podsložek, které jsou na serveru uloženy. Alespoň tak to chápu. Kdyby se změnil název té složky, je pravděpodobné, že by přestaly fungovat odkazy správně.

Dynamický web nefunguje na principu složek a podsložek (url), jak by tomu bylo u statického. Je to IMO jen vlastnost phpRS, že jde o jazyk Čeština (cz) a ne EN (en) :-)

Já jsem se jen domníval, jinak tomu moc nerozumím, věci ohledně webu jako html a php moc neznam.

Ne, vpoho, teroeticky by to bylo dobře :-)

Ta mapa je spíš pro vyhledávače, aby si zaindexovaly všechny stránky, pro lidi ani tak moc ne, i když ji asi používat můžou taky. :-)

Prozatím opravdu nelze soukromé zprávy mazat jinak než jednotlivě po jejich otevření (což uznávám, že je diplomaticky řečeno „poněkud nešťastné“ :-) ).
Ovšem od prvního února je alespoň přidána podpora stránkování i v seznamech soukromých zpráv, takže se čtenáři alespoň pokaždé nevypíšou nutně všechny zprávy najednou.
Dohodnu se s Petrem, jakou má představu, že by se to hromadné odstraňování zpráv realizovalo, a pokusím se to nějak uspokojivě „v rozumném konečném čase :-)“ implementovat.

Dobrý den,
dostala jsem nabídku od Bellschool udělat si FCE nanečisto, ale potřebují alespon' 6 studentů, aby se zkouška vůbec konala. Bylo by možné jim pomoci s reklamou? je to 14.3.od 9–13 hod, 500kč, Praha 10, Nedvězská 29, hlásit se musí do 12.3.09 tel: 274815372

FCE nanecisto, pomoci s reklamou… a za co chcete to petikilo??? 8-)

tiez si myslim, ze je to riadne prehnana cena. Radsej si napisem skusku nanecisto bud z http://www.cambridgeesol.org/…her/fce.html , alebo si kupim nejaku knizku s mnozstvom testov nanecisto za rovnaku cenu (to, ze sa sam neviem objektivne ohodnotit s speakingu a writingu ma nezabije – kazdopadne za to nevysolim 17 euro…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.