Help for English

Poděkování panu Mgr. Marku Vítovi

Vážený pane magistře,

chtěl bych Vám poděkovat za naprosto BEZKONKURENČNÍ pomůcku při studiu anglického jazyka na internetu zdarma.

Domnívám se, že kdyby se každý lektor angličtiny vyznal v tomto jazyce tak, jako vy – a především dokázal znalosti takto přehledně a srozumitelně vyložit – byly by naši lidé konkurenčněschopní ve vztahu k dalším obyvatelům Evropy, kde i v mnoha málo rozvinutých či dokonce zaostalých zemích mluví perfektní angličtinou i laciné prostitutky.

Domnívám se, že vydání knižního titulu či nějakého edukačního DVD Vámi by znamenalo zásadní intervenci do současného bídného (státního) systému výuky cizích jazyků v této republice.

Dovoluji si Vám tedy závěrem ještě jednou poděkovat za Vaši ochotu, kdy poskytujete kompletní servis při výuce angličtiny na internetu zdarma, a to jasným a srozumitelným způsobem.

S přáním všeho dobrého,

Ing. Michal Medal

Březí/Praha

I já Vám moc děkuji za pozitivní komentář a povzbuzení do další práce.

Pod názor ing.Medala se podepisuji. Stránkami helpforenglish jsem ohromena, doslova.
Chtěla bych Vám také pogratulovat k tomu, že děláte svou práci s nadšením.

Dobrý den,

byl jsem nucen si zlepšit angličtinu „za pochodu“ při práci v zahraničí a bez těchto stránek by to dopadlo pravděpodobně ostudou. 70% toho, co teď umím jsem načerpal z helpforenglish­.cz, 10% z učebnice pro samouky a zbytek praxí. Nebýt Vás, doteď bych komunikoval v jednoduchých větách o pěti slovech (z toho dva členy). Děkuji za to a prosím pokračujte.

Vděčný Roman Trojek

jen kratce-mit PC a pristup na tyto stranky pred odjezdem
na kurs do Toronta-mohla jsem pokrocit mnohem vice
SKVELE SKVELE a jeste jednou SKVELE!!!
jsem samouk a myslim, ze kazdemu
jsou stranky 100% cestou ke zlepseni
mohla jsem usetrit spoustu penez za radoby kursy-vedet o vas
souhlasim-vydani ucebnice by se v bidne nabidce zaskvelo-
UCIT totiz bohuzel kazdy neumi
velmi jednoduche a naprosto srozumitelne-to neni samozrejme-na to je potreba talent
dekuji Anna horvathova

Chtěla by Vás moc pochválit za vytvoření těchto báječných stránek jsou fakt moc superní a moc mi pomohli !!! A myslim, že i mnoha dalšim… moc Vám děkujem za super stránky !!!!

Ste jednoducho super.Vďaka!!!!!!!!!!

Jsem opravdu moc ráda, že jsem našla Vaše stránky. Je obdivuhodné, že jste ochoten věnovat svůj čas pro to, aby jste pomohl, třeba i nám, věčným začátečníkům, abychom se konečně někam posunuli. Začínala jsem už mnohokrát, ale nejsem zrovna nadaná na cizí jazyky a vzhledem k tomu, že při studiu ve skupinách musí všichni tak nějak „stíhat“ jako ostatní, tak jsem tomu vždy musela věnovat příliš mnoho času. Hledala jsem něco, kde mi někdo poradí, a přitom se tomu budu moci věnovat, kdy zrovna budu chtít, a v tempu, jaké mi bude vyhovovat při všech povinnostech, které mám. I kdyby to bylo jedno slovíčko za den… Děkuji Vám, že jste vytvořil tyto stránky a jste ochoten se nám všem tady věnovat. Velmi si toho vážím.

Dobrý den,

přidávám se ke všem pochvalám. Vaše stránky jsou opravdu skvělé. Hlavně naprosto srozumitelně a přehledně vysvětlená gramatika – konečně jsem pochopila i to, co doposud nešlo … Takže díky, díky, díky.

Chtěla bych vám tímto poděkovat za účinnou pomoc při studiu angličtiny. Troufám si říct, že ze základní školy jsem měla výborné základy. Bohužel na střední už mám čtvrtou učitelku angličtiny, jsem ve 3. ročníku a přestože jsem v angličtině nejlepší ze třídy, jsem si vědoma toho, že zdaleka neumím to, co bych již umět měla. Každá učitelka měla k angličtině jiný přístup a těžko se zvyká na jiný systém, natož v jednom z hlavních předmětů. To, co nám říkají ve škole nového, si raději vyhledám na vašich stránkách znovu a mám dobrý pocit, že to chápu. Díky moc, bez Vašich článků bych byla ztracená. Doufám, že brzy to vypiluji tak, že budu sama se sebou spokojená. DÍKY MOC!

Děkuji, výborná adresa. Měl bych však připomínku – když si chci vyfiltrovat v gramatice třeba úroveň na interm, tak mi to nabízí i jiné úrovně, např. advance či upper… Domnívám se, že chybu nedělám já. Děkuji a přeji hodně sil a elánu!

Ve filtru je nastavené, že to vyhazuje články +/- jedna úroveň. To je schválně a má to svůj účel.

Aha, tak tomu rozumím, nicméně se mi vyfiltruje 15 článků ale když si dám další stránku, tak už filtr zmizí a naskakují mi tam všechny úrovně. Vyzkoušejte si to. Sice jde o drobnost na tak úžasných stránkách, ale kdyby to šlo opravit … :-)

Podívám se na to.

to peprnyl: Máte pravdu, děkuji za upozornění.
Pokusím se tento nedostatek v dohledné době napravit.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.