Help for English

Návrh - průvodce špatně vybraného názvu topiku

Myslím, že nejsem sám, koho štve když někdo zakládá topiky s názvem typu Help, Překlad, Pomozte prosím apod.

Navrhuji proto, aby se sepsal takový seznam nevhodných názvů topiků (pomocí regulárních výrazů, aby neuniklo ani třeba Heeeeelp) a pokud by někdo chtěl založit topik s názvem z toho seznamu, tak by ho to vyzvalo k vhodnějšímu pojmenování a jinak nepustilo dále.

Také mě napadla ještě jedna myšlenka. Týkala by se duplikace topiků (v budoucnu částečně vyřeší i to prohledávání fóra). Pokud by člověk chtěl založit topik s názvem co už existuje, tak by mu to zobrazilo seznam topiků (název + část nebo celý první příspěvek), kde se asi řešil podobný problém a navrhlo (nenutilo) mu to se tam buďto podívat na odpoveď, či ten příspěvek vložit tam.

Co vy na to třeba někdy v budoucnu až budou vyřešeny důležitější věci?

Dobrý nápad, protože topiců s názvem překlad, pomozte přeložit, jak přeložit je tu milion :)

Dobrý nápad, nicméně tohle je bohužel zrovna jeden z „tasků“, který se asi těžko dá udělat dokonale :-(. Ale za úsilí to nejspíš stojí.
Možná byste prozatím mohli navrhnout nějaké vhodné regulární výrazy, podle kterých by se tyto „nevhodné názvy tématu“ daly identifikovat. Jelikož oba PHPko znáte, mohly by být rovnou v notaci pro parametr $pattern PHP funkce preg_match(…) :-).
Prosím zkuste spolu časem dát dohromady množinu takových výrazů (nejlépe asi formou soukromých zpráv mezi sebou – přeci jen by to asi moc vesměs humanitně orientovaných čtenářů zdejšího webu nezajímalo :-) ), a pak mi je najednou pošlete.
Díky moc za spolupráci.

Aha, já teda PHP neznam :)

tak není problém, že xD
Jinak bych to asi normálně udělal metodou If/else :-) A výrazy bych cpal do array :-) Množina není problém :-)

Hodně dobrý nápad!

Myslím, že by prozatím stačilo napsat poznámku vedle kolonky „název topicu“, když člověk zakládá topic a uvidíme jestli se to alespoň trochu zlepší.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.