Help for English

slovník

 

Děkuji za reakce,nevím tedy ,zda mám starou verzi, ale cd jsem si objednala před 14 ti dny ,takže předpokládám, že jste mi poslali nejnovější.Vadí mi jednak,že je tam méně slov,a nějaká se najdou jen po zadání anglického slovíčka a ne českého.Pokud ale to půjde aktualizovat ,tedy ráda počkám,protože jinak jsem z online aj nadšena a šířím to dál zdraví Jana

Verzi mám 3.9.91,koupila jsem ji ,jak píši,před 14ti dny.

Prozkoumám… databáze LL by měla být víceméně stejná jako databáze na HFE. Asi nějaká chybička. Opravím a hodím na vitware jako aktualizaci. Lyžovat a kotel tam ale rozhodně být má.

Dobrý den,
uvažuji o koupi programu Languabe Lab a zajímalo by mě jestli se tento program dá převest (slovíčka i fráze) do MP3. Byl tu avizovaný jeden program, ale já si už vyzkoušela demo Languabe Lab a vyhovuje. Nejsem moc zdatná v instalování a tak se radši ptám. Nebo nenábízí se tady nějaký jiný program co tuhle funkci má? Tato stránka mi vyhovuje a tak bych chtěla i program který je ve stylu těchto stránek. Děkuji.

No, změnit zvuky na individuální mp3 není problém, ale otázkou je, k čemu by vám to bylo. Jen řada slovíček za sebou.

No já jsem myslela jako učení v autobuse, nebo při domácích pracech. :-( Když nemůžu sedět u PC. Třeba jako takový dril. Prý takové programy jsou, ale já bych radši něco od vás. Nahrála bych si lekci a učila bych se slovíčka a fráze. Příští rok mám na VŠ ANJ A nechci pohořet.

Mě by se zase Marku hodilo, aby LL uměl do lekcí přidávat mimo wavů také MP3. Oni totiž některé slovníky nabízejí ke stažení výslovnost pouze v MP3 a já to pak musím vždycky všechno první konvertovat než si to můžu přidat do lekce. Šlo by to? Díky. :)

Půjde to, ale asi až v nové verzi LL, na které s Petrem pracujeme.

A kdy se asi tak můžeme těšit? Já neumím konvertovat ani nic vkládat, váš program mám tak jak jste mi nabídl s tím, že všechno,co jsem potřebovala, jsen tam našla, s občasným nedostatkem, že chyběla výslovnost, nebo definice, ale to jsou malé věci. Od čeho mám slovníky,že a pak tento program nemá chybu. Snad jen v tom, že v čj – aj verzi není to, co v aj.čj verzi je. To mne občas vytáčelo. musela jsem to najít ve slovníku a zadat anglicky a ejhle vykouklo na mě všechno, včetně vtipné definice, krásného obrázku a perfektní výslovnosti. Ale vzhledem k tomu, že to bylo tak maličké procento z mých požadavků, myslím, že je to opravdu ten nejlepší program na výuku.

Na nové verzi LL usilovně pracujeme. Nechci se uvázat žádným konkrétním termínem, uvidíme podle našich časových možností.

Ohledne language lab, jde nejak poznat jestli mam nejaktualnejsi verzi? Nejak jsem uz pozapomnel jake ty datapacky jsem tam kdysi daval. Ta uvadena verze (moje je 3.9.91) se nejak meni s novym datapackem nebo to je neco jineho?

Ano, to je ta nejaktuálnější.

LL má automatickou detekci nových verzí, takže nic hlídat nemusíš. Pokud bude nová verze, uvidíš to v programu napsané. Jinak ano, s datapackem se aktualizuje i číslo verze.

V novinkách stránek programu nalezneš vždycky odkaz na aktuální datapack, kde se dočtete i označení té aktuální verze. Ale teďka zrovna tam je jenom verze 3.9.9., což je zvláštní.

Mel jsem v LL nainstalovan datapack 7,tedka koukam,chce to aktualizovat dtp7+8[51MB] a dtp9.7+8 nejde stahnout[stahne se jenom asi 250kB],9 jde v pohode,tak ji teda instaluji i kdyz 8 nemam.Zda se,ze to jede v pohode,verze 3.9.91,ale nejsem si jisty zda v te 8 nebylo neco duleziteho…

Asi jen obrázky a nahrávky, ostatní by se mělo záplatovat samo.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.