Našel jsem opravdu zajímavý vizuální výkladový slovník a thesaurus Opravdu doporučuji K správné funkci potřebujete Flash player 10, který je ale ovšem už standardní součístí každého PC.
Našel jsem opravdu zajímavý vizuální výkladový slovník a thesaurus Opravdu doporučuji K správné funkci potřebujete Flash player 10, který je ale ovšem už standardní součístí každého PC.
Opravdu zajímavý, díky za tip
Já taky našla supr zajímavou stránku – je zde obsáhlý výčet chybových slov. Asi už jste na něco takového narazili, ale pro ty co ne:
http://www.wsu.edu/…/errors.html#…
– je to dole pod titulem knihy, takže trošku srolujte okno.
Jdu mrknout na ten visuwords
Visuwords supr. Už jsem to viděla dříve, ovšem v horší podobě a bylo to i zpoplatněné.
Líbí se mi, že slova jsou ve větách. Tak když narazím na nové slovíčko, zadám si to tam a tím si to lépe utvrdím. Díky za tip. Ach jo, když já teď nevím, z čeho se učit dříve !
Ale spousta slovíček chybí, to je škoda . Snad na tom však zapracují, chi.
Opravdu zajímavé. Ukládám nezi oblíbené. První slovo, které mě napadlo bylo „Issue“. Docela jsme se lekl, když se na mě začala rozbalovat ta chobotnice.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.