Help for English

Spam ve vzkazech

Dneska jsem dostal dva vzkazy od uživatele co nemá ani jméno – je to zcela jistě nějaký hoax – spam. Hlavně na to nikdo nereagujte, nebo prozradíte svojí emailovou adresu a poté vám na ní budou chodit další spamy.

Text je:
Hi dear,
how was your day? my name is sara, it really impress me as i saw your profile today on (www.helpforenglish.cz) and decide to leave a message for you, i feel friendly on you, I know you're many miles away. separated by distance, But yet your letters will bring you near to me; Through the mails we will share in future if it touches you to know more about me and to see my picture you can write me throu my via e-mail (sara.daudi@yahoo.com) bye and have a nice day. Miss sara.

Taky jsem ho dostala – úplně ten samý. Asi nás bude víc. Hned byl v koši.

ANo, uživatle, který to poslal, jsem hned smazal. Zprávy ale smazat nemůžu.

Taky, taky, dokonce dvě :-)

jsem v tom taky a mazu

nejdřív jsem myslel, že je to ta sarah, s kterou jsem se seznámil na teenspot.com, ale pak jak tam napsala ten mail, tak mi to došlo :-)

Už samotná doména yahoo.com je dost podezřelá, ale hlavní věc je to, že holka nebude nikdy hned v první zprávě vnucovat svoje fotky. Taky je podezřelé to, že si nechce psát PM, ale emaily. A v tomto případě i mě bouchlo to očí i to jméno sara, protože mi přišli na jiných server dost podobných vzkazů od sary. A ještě je dost časté, že přijde několik stejných emailů.

To ano, ale doména yahoo.com podle mě není podezřelá, tam se dá v pohodě zřídit email.

No právě, v tom to je :-D
Zlatej gmail (nehledě na VVG :) )

Jo, přesně jak píše Senad. Všiml jsem si totiž, že spammeři snad ani jinou emailovou doménu nepoužívají. :-D

Já když vidím slovo yahoo, tak mě polije pot. Snad nejvíce jakkoliv závadných stránek jsem vždycky viděl tam a co se týče toho spamu, tak to samé. Bude tam vládnout asi nějaká internetová demokracie. :D

Ale tím samozřejmě neříkám, že každá stránka, či emailová adresa z yahoo je závadná.

Seqwence:
BTW podporuje gmail pop3 a smtp bez poplatků? Já mám cizí email u hotmailu a ten to nepodporuje, což je dost blbé. :-(

Gmail ano.. sám se takto připojuji přes iTouch…
ikdyž dneska teda gmail perlil… Velký výpadek Googlu (VVG) zahrnoval jak gmail, tak google zprávy… Njn, proč mají asi všechno nazvané Beta, že

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.