Help for English

listening pro začátečníky

Našel jsem opravdu skvělého pomocníka pro procvičování poslechu.Je to teda spíše pro začátečníky.
Na stránce www.sesamestreet.org/home najdete nekonečné množství krátkých a vtipných videí.A jelikož je to pro děti,tak se tam vyskytují
jednoduchá slova a krátké věty.Je to zábavné a rozmanité.Dopo­ručuju všem začátečníkům.A jako bonus můžete hledat video s mladičkou Julií Roberts.

Já si ráda cvičím poslech na www. britishcouncil­.org/kids-games-and-learn.htm. Jsou tu písničky, příběhy, hry pro děti, ale je to pěkně zpracované. Poslech si můžete dát s anglickými titulky, stopáž si ovládáte sami, můžete opakovat větu, vracet se zpátky anebo pokračovat. Ráda poslouchám i ty písničky, jsou opravdu chytlavé. Na těchto stránkách je i mnoho dalších aktivit pro děti.

Oběma moc děkuji, opravdu super stránky. :-)

Zdravím, u britishcouncil­...... jsem nenašel žádný odkaz na videa.Prosím o radu jak se na tomto webu orientovat. Díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.