No nazdar, to jsou hrozný příběhy… Proč mají tak morbidní průběh a nebo konec? Asi by měli přejít na nějakej novej styl humoru…
Komentáře k článku: Edgar Allan Poe: The Tell-Tale Heart
No nazdar, to jsou hrozný příběhy… Proč mají tak morbidní průběh a nebo konec? Asi by měli přejít na nějakej novej styl humoru…
Re:
No, cílem literatury je probudit ve čtenáři nějaké pocity, někteří se snaží čtenáře šokovat… na druhou stranu, tahle povídka má celkem zajímavou myšlenku, lidské svědomí…
Re:
No, cílem literatury je probudit ve čtenáři nějaké pocity, někteří se snaží čtenáře šokovat… na druhou stranu, tahle povídka má celkem zajímavou myšlenku, lidské svědomí…
Re: Re:
V tom případě mě má Poe na svědomí, až se mi zase bude zdát o vymírání lidstva. Zas na druhou stranu je to známka toho, že mě jeho dílo opravdu šokovalo
Super povídka
Mne sa pacilo, ako objasnoval, ze on nieje blazon a vsetko je vina tych oci.. zaujimavy pohlad na jeho myslenie a vysvetlenie jeho cinov..fakt dobree!!
Skvělá povídka, srozumitelně napsaná Fakt super díky za váš web
Marku, ze stránek jsem nadšená, povídky s poslechem jsou výborný. V létě jedu do Států, mám tam nabídku na pár let,takže trénuji co se dá, abych byla v ještě skvělejší formě než jsem byla doposud Díky ještě jednou
Poe
Poea mám obzvlášť ráda, když jeho (jednodušší verze) povídky mohu číst v AJ. Díky
Brilantní Poe
Poe zrovna neprožil radostný život… Ale možná právě proto jsou jeho povídky tak skvostné. Dalo by se říci, že je vlastně zakladatelem moderní detektivky – V povídce kde pronásledují vraha(gorilu)poprvé obsadil do role 2 detektivy(jeden chytrý a ten druhý méně. Co se mě týče moje nejoblíbenější povídka od něj je ¨The fall of the house of Usher´¨. Téhle povídce nelze nic vytknout.
Super , par veci som nerozumel ale pointa je zachytena
Tak právě jsem dočetl.Zrovna je 22:32h.Ideální doba jít spát.
Poviedka super. Díky. Jedna chybička v texte: It think it was his eye! = I think …
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.