Help for English

RSS

Nebylo by možné udělat RSS kanál na diskuzní forum? Tzn. takové, že pokud někdo odpoví na příspěvek topicu, který jsem začal, tak se v RSS čtečce objeví tato akce. Nebo jednodušeji všechny příspěvky ve foru.

Chodit koukat, jestli někdo odpověděl na mou otázku je nepraktické, protože se vždycky přistihnu, že se mi nechce nic dělat tak mačkám pořád reload :-D

Děkuji za odpověď :)

Asi máte pravdu, někdy dělám to samé… :-) Napíšeme si to do seznamu TO DO.

:) děkuju

raději bych si tykal, je mi preci jen teprve 20 :-) pokud to tedy nevadi :-)

ne, nevadí…

Ahoj, Marek.

Ako si pokročil s „TO DO RSS“ vo fóre :?:

Naozaj by to bola fajn funkcia. Možno by bolo lepšie celé fórum forward -núť na nejakú technológiu, u ktorej je to samozrejmé. (Mne sa najviac páčil vBul…in, ktorý beží na rovnakej platforme ako Váš systém, avšak nie je úplne zadarmo.)

Mam prosbu. Slo by uvadet v zahlavi clanku uroven? Stranky sleduju pomoci RSS a nejsem schopen poznat, jaka je uroven clanku bez klikani na stranku s odkazem na clanek. Idealni by samozrejme bylo videt uroven v RSS a mit moznost podle urovni sortovat, ale nevim, jak narocne je tohle uvest v zivot. A pak mi hodne chybi moznost zaslani mailu, pokud nekdo odpovi na muj prispevek ve foru nebo pod clankem.

honzag:
souhlasím a přimlouvám se, aby ta úroveň byla viditelná i normálně u každého článku.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.