Veeelký dík!
Už se těším na novinky ! Stránky jsou opravdu výborné!
Komentáře k článku: Ohlédnutí za rokem 2006
Veeelký dík!
Už se těším na novinky ! Stránky jsou opravdu výborné!
…
tááák:myslím,že tady to nejde moc vyjádřit slovy : tento web je prostě hodně dobrý,ale hlavně to děkování za rok 06,to je fakticky milé a někdy až dojemnééé jjo,nádhera,pokračujte,já bych tu byla pořád,kdybch mohla......takže thank you very much když jsme v aj
Výborné stránky
Už se asi budu po několikáté opakovat, ale tohle jsou opravdu skvělé stránky. Díky za Vaši práci.
Micaela
Ahojky!Držte se stále!Moc jste mi pomohli!
Dotaz
Chválím vynikající stránky…, zároveň bych se chtěl zeptat, nevíte jestli existuje i stejně kvalitní web pro výuku němčiny ? :
Dotaz
Chválím vynikající stránky…, zároveň bych se chtěl zeptat, nevíte jestli existuje i stejně kvalitní web pro výuku němčiny ? :
Re: Dotaz
Jediný, který znám, je www.nj.cz, ale zda je kvalitní, to nevím. Trochu přehlcený reklamami, ale jinak opravdu nevím.
Velikánské poděkování
Mockrát děkuji za vynikající stránky, které mne inspirují k pravidelnému procvičování Aj (nejen) na vašem webu. Učení tak nemusí být jen mučení, ale i zábava a zajímavé ponaučení a zpestření dříve zaběhlých streotypů přístupu k výuce…hodně síly a elánu do další práce. Děkuji, s vámi se učí angličtina opravdu lépe.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.