Help for English

David Crystal - The Cambridge Encyclopedia of the English Language

Nedávno sem pořídil tuhle knížku a je fakt bezva,trošku sem váhal kvůli vysoké ceně ale ted rozhodně nelituju,je tam snad všechno a navíc je to psaný skvělým stylem,který nenudí.Máte ji taky? :-)

Zdravím Lamice27! David Crystal je skoro jako synonymum pro English language:-) Dost ho tu „protěžuji“ včetně odkazů na jeho blog v mé vizitce a v sekci Living English. Za kolik jste si prosím pořídil onu knihu? Též už nějaký čas zvažuji její koupi. Předem díky za odpověď:-)

Ahoj.Tak měl jsem ji z englishbooks.cz a myslím, že lepší cenu jsem na netu neobjevil.Dodání bylo do do dvou dnů takže doporučuji tenhle shop. Je to teda první knížka,co od Crystala čtu ale po pár stránkách jsem zjistil,že mě jeho styl opravdu baví.Ze začátku jsem měl trochu obavy,že to bude takové to suché podání o vzniku jazyka,používání atd. ale není to pravda.On to opravdu umí podat a to nejsem žádný lingvista,jen jsem ten typ „english addicted“ ,jak už tady párkrát na webu zaznělo :-)

Já se do jeho stylu zamilovala hned s jeho první knihou, která mi přišla pod ruku „English as a global language“. Jestli jste ještě nekoukl do zdejší Living English, tak tam jsou úryvky z jeho druhé knihy „Language Death“. Názvy jiných jeho publikací tam vložil i Random. Teď nedávno jsem si z Crystalova blogu stáhla nějaké textíky z 90. let o výuce anlgičtiny v anglických školách. Též poučné. Chtěla bych mít opravdu více času, abych ho mohla nastudovat totálně. A i jiné autory pro porovnání :-) Tak já se podívám na tu cenu v englishbooks.cz Díky za avízo!

Nezapomeňte taky, že nákupem u englishbooks vlastně nepřímo podpoříte tyto stránky, protože Englishbooks zcela financují nemalé náklady na náš hosting.

Ráda podpořím i přímo, budu-li vědět na jaké bankovní konto:-) Třeba ne moc, ale pravidelně malou částkou:-)

To je milé, díky.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.