Help for English

Upozornenie

Prajem dobrý deň
Na úvod upozornenie: Pri vložení slova hľadaj : DIFFERENCE
21. 3. 2009 10:45:08 HTTP filter soubor http://www.helpforenglish.cz/advsearch.php
Win32/Nahata.D červ
přerušeno spojení – uložen do karantény
Infiltrace byla zachycena při přístupu na web aplikací: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox­.exe.
Nevedel som ako vás ináč upozorniť tak takto cez fórum. Potom sa tento príspevok môže zmazať.
Ináč je to dobrý web. Pre mňa :oops: začiatočníka paráda.

Mě antivir nic nehlásí, používám Avira Premium a firewall Outpost. Je možný, že to bude jenom false alarm.

Taky nic, Eset Smart Security 4…

Já musím souhlasit s Dušanem – NOD32 mi to hlásí také

U NOD32 také potvrzuji.

4 nebo 3? :-)

Dobrý den,

děkuji za upozrnění. Chtěl jsem se zeptat, zda tento problém je i na jiné stránce v rámci HelpForEnglish? nebo pouze pokud vyhledáváte slovo DIFFERENCE?

Já na svém počítači používám Avast (aktuální verzi) a žádné varování jsem na HFE nikdy nezaregistroval…

Pokusím se tento problém vyřešit co nejdřív, budu rád za každý nápad.

Tak já mám NODa verzi 4 a co jsem zkoušel pár slovíček, tak mi to dělá jenom u toho DIFFERENCE.

Tak mi to nedalo a taky jsem to zkusil. Na svém PC mám Eset Smart Security 4 a na druhém mám avast a nic. Vše OK.

Přesně.. ale je to vzláštní… Smart security v sobě má NOD ve verzi 4… ajéje :? :-)

No ještě jestli si to také aktualizujete. Ale předpokládám, že jo. :)

build 3953, 20090321, update dneska ráno v 10 ráno :-)

Jj mám ten samý.

Inde som zatiaľ problém nenašiel a to som pre klikal dosť stránok.
Mam NOD32. No a :o Avast??? :? to je ako používať :?: IE.
To je však otázka, názor do iného fóra.
Ak môžem poradiť z kontroloval by som najprv .mp3, vymazal zo stránky. Poprípade mi pre pošlite DIFFERENCE.mp3

Jak říkám, mám uplně to samé jak ty a Pilda(viz předchozí příspěvky), jen v balíku s názvem Eset Smart Security 4 a nic nevidím… O nic nepůjde ;-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.