páči sa mi tento nápad, pri ktorom môžem zapojiť všetky zmysly
Komentáře k článku: Body Language
páči sa mi tento nápad, pri ktorom môžem zapojiť všetky zmysly
tyto strany jsou super
Je to suuuper.DIKY.
Vždycky mě dostanou při zkoušení slovíček hlášky jako (např. mám napsat slovíčko mrknout) „chyba – wink znamená mrknout“ a správná odpověď je blink . ale jinak super, naučila už jsem se pár užitečných slov!!
Vždycky mě dostanou při zkoušení slovíček hlášky jako (např. mám napsat slovíčko mrknout) „chyba – wink znamená mrknout“ a správná odpověď je blink . ale jinak super, naučila už jsem se pár užitečných slov!!
Re:
protože toto zkoušení neumí pracovat se synonymy. Zkuste Language Lab, ten to umí.
Re:
protože toto zkoušení neumí pracovat se synonymy. Zkuste Language Lab, ten to umí.
Re: Re:
díky za tip
to je to co potřebuji
VÍCE NEŽ SKVĚLÁ POMOC -takže fakt díky, začínám s AJ, tudíž tyhle luxusní pomůcky opravdu vyžiju na 100 %,
Dobrý článek, aha itchy a scratchy – simpsonovi jen by mě zajímalo, jak se řekne kývat na znamení nesouhlasu, opak nod..??
Dobrý článek, aha itchy a scratchy – simpsonovi jen by mě zajímalo, jak se řekne kývat na znamení nesouhlasu, opak nod..??
Re:
SHAKE YOUR HEAD
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.