Help for English

Listening_více nahrávek

 

Ahoj,

nemohl by mi někdo dát nějaký tip na webové stránky, kde bych našel anglicky namluvené texty – něco v tom stylu jako na těchle stránkách???

Díky za info

v sekci ANGLIČTINA NA INTERNETU (odkazy) jsou odkazy na stránky s poslechem.

Dobrý den, taky vyhledávám především poslech. Docela jsem si oblíbil obsah BBC english ale s porozuměním britské angličtině mám problém. Věřím, že americká angličtina se svým znějícím „R“ mezi samohláskami pro mne bude stravitelnější. Pro začátečníky (velmi mírně pokročilé) je prý také jednodušší.
Poslech am.engl. ve stylu (obsahově) BBC hledám na netu už nějakou dobu. Mohl by mi někdo poradit?
+ nedá mi to, abych také nepochválil tyto stránky. Do AJ mám velkou chuť a téměř vše, co pro „improving of my english“ imho potřebuji, jsem zde zatím našel.

Čeho je prosím, zkratka imho? :oops:

to meow:
akronym „imho“ znamená: In My Humble Opinion → Dle mého skromného názoru :-)

Ještě jednou apeluji na všechny, kteří by mi chtěli a mohli poradit, kde bych mohl najít podobné audionahrávky jako na BBC, ale s americkou angličtinou… Dík.

To Kutil. Zkuste adresu http://www.voanews.com/…h/portal.cfm snad si tam něco vyberete.Dozvěděl jsem se o ni v sekci ANGLIČTINA NA INTERNETU (před pár měsíci). Několik mp3 jsem si stáhl i s textem. Kombinuji poslech britské a americké angličtiny.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.