komentář
Tak na to, že členy jsou jednoznačně moje slabina považuju 85 procent za slušný výkon
Komentáře k článku: Spojení se členem nebo bez? (1)
komentář
Tak na to, že členy jsou jednoznačně moje slabina považuju 85 procent za slušný výkon
Se členy bojují asi všichni,kdo se učí anglicky. Jestli tohle někdo dá na 100%, tak gratuluji. Já měla jen 65% a hloupé chyby.
njo,je to tak
já se přidávám a souhlasím,měla jsem taky 85
Diky za test je hodne dobry
překlep
U otázky 17 je u prvního vysvětlení odpovědi překlep.
Jinak moc poučný test, dost mi dal, díky za něj.
otázka – TAKE
Mohl bych se zeptat v jakých případech se dá sloveso HAVE nahradit slovesem TAKE? Dá se říct třeba i I TAKE BREAKFAST?
Mám namysli to ahrazení ve větě „You should take a shower.“
otázka – TAKE
Mohl bych se zeptat v jakých případech se dá sloveso HAVE nahradit slovesem TAKE? Dá se říct třeba i I TAKE BREAKFAST?
Mám namysli to ahrazení ve větě „You should take a shower.“
Re: otázka – TAKE
Někdy jo, ale většinou ne. Jsou to ustálená spojení. Jde říct TAKE A WALK, TAKE A SHOWER, TAKE A BATH… ale NE např. TAKE BREAKFAST, TAKE COFFEE… atd atd.
Re: Re: otázka – TAKE
Děkuji za vysvětlení. Našel jsem v úvodu malý překlep a to „dvacetivět“.
Re:
mozna ze kdyby sis to nejdriv precetl nebo by si mel par veci vedet vis;)
Před chvílí jsem si udělala tento test a nevěřila jsem svým očím Počítač mi 4 odpověďi upravil za nesprávné!!!! Nevím, kde byla chyba, ale tohle se mi tu ještě nestalo. Zaškrtla jsem správné odpovědi u 4 otázek, ale ve vyhodnocení se objevily puntíky jinde
Před chvílí jsem si udělala tento test a nevěřila jsem svým očím Počítač mi 4 odpověďi upravil za nesprávné!!!! Nevím, kde byla chyba, ale tohle se mi tu ještě nestalo. Zaškrtla jsem správné odpovědi u 4 otázek, ale ve vyhodnocení se objevily puntíky jinde
Re:
Vše by mělo být v pořádku, asi nějaká chybka při přenosu dat, nevím. Když to zkusíte znovu, mlo by to jít, nebo nejde?
Už je to v pořádku. Asi byla chybka při přenosu dat. Díky.
katastrofa..no snad to buse priste lepsi mam to jen za 55%
Mašla
45% to je můj výsledek a to jsem si myslel, že bych to snad mohl zvládnout, jak jsem se uťal
60%
No to jsem se moc nepřekonal
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.