dopis
na tuhle stranku sem narazila nahodou…hned sem si ji pridala do oblibene..dneska sem dostala z ajiny ctverec jako blazen a tohle mi snad pomuze abych z tehlech casu dostala 1
Komentáře k článku: Přítomný čas prostý a průběhový
dopis
na tuhle stranku sem narazila nahodou…hned sem si ji pridala do oblibene..dneska sem dostala z ajiny ctverec jako blazen a tohle mi snad pomuze abych z tehlech casu dostala 1
Konecne
konecne nejaky test bez chyby… zatial najlepsia stranka na vyuku english aku som nasiel.. a poznam ich naozaj vela
Super
Super stránka, jen tak dál…mám taky 100%
Ježiši Marjá, jak je tohle možné, já mám chybu v Elementary!!!! Neeeeeiiin!!!
dotaz
testy jsou super, ale chtěla bych se zeptat,čim to je , že se mi nikdy nepodaří je vyhodnotit. může to bejt nějakou chybou v počítači? Dekuju za odpověď
dotaz
testy jsou super, ale chtěla bych se zeptat,čim to je , že se mi nikdy nepodaří je vyhodnotit. může to bejt nějakou chybou v počítači? Dekuju za odpověď
Re: dotaz
Pravděpodobně. Jaký používáte internetový prohlížeč?
jochooooooooooooooooo
100% uspesnost mam radost
ampoš
nic moc sem uplně blbej :
hurááá, konečně mám něco 100% dobře
není možná
Já to mám dobře!
Re: x(
Ty o dostlepší stránky jsi našel možná tak ve svým snu viď chlapečku. Asi ti ty testy moc nejdou viď když píšeš takový bláboly tyhle stránky jsou totiž NUMBER ONE!!!
100%-paráda,tohle zvládám!
No BOMBA!
Jen jedna chybička…
jen 80% a kolik práce za tím.....ale já mám radost, ono to pomalu půjde. Jediná škoda, že pokud si ty testy opakuji častěji, začínám si věty pamatovat a přestávám nad nimi přemýšlet.....
jen 80% a kolik práce za tím.....ale já mám radost, ono to pomalu půjde. Jediná škoda, že pokud si ty testy opakuji častěji, začínám si věty pamatovat a přestávám nad nimi přemýšlet.....
Re:
No na to pozor. Ty testy nejsou dělané na to, aby je člověk často opakoval, spíš si je jen tu a tam připomněl, ale raději to nepřehánějte.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.