Help for English

Nejde mi přispět komentář

Chtěl jsem reagovat na Markův komentář zde: http://www.helpforenglish.cz/cz/comment.php?… a nejde mi to. Vždycky se mi ukáže ta stránka, že jsem svůj příspěvek úspěšně vložil do databáze, ale příspěvek se na stránkách nezobrazuje.

Funguje vám teďka přidávání komentářů?

Dobrý den,

děkuji za upozornění, Vaše komentáře se přidaly a to dokonce čtyřikrát, bohužel všechny patří mezi „nevhodné“, tak jsem jeden vydal.

Proč se příspěvek přidal mezi nevhodné? protože v něm je použito slovo „knihovna“, které v sobě ukrývá jedno sprosté slovo, je to docela nepříjemný paradox, děkuji za upozornění.

OK. :)

Ja bych se pridal. Vcera jsem se trikrat pokousel reagovat v diskusi pod clankem Gay words a bezuspesne. A o knihovne jsem nic nepsal ;-)

Jo, knihovna mě taky zablokovala, musel jsem se odblokovat… prošel jsem si svůj text několikrát a přemýšlel, co na něm bylo nevhodného. Knihovna mi došla až po asi pátém přečtení. :-D

nebolo lepsie pri cenzurovani textu hladat patterny LEN NA ZACIATKU slova? tym padom by sa slovo knihovna, alebo opica neblokovala… je nezmysel hladat nadavku v celom slove…

ad2: dobre by bolo aj napisat dovod, preco sa dane slovo nesubmitlo – napr. napisat velkym cervenym po submite: „Vas komentar je nevhodny, lebo obsahuje slovo/va: knihovna“. Aby kazdy hned videl, ako to „napravit“?

Taktiez prosim uz mi napiste, preco sa nesmu vkladat url odkazy to komentarov, lebo fakt v tom nevidim zmysel ;(

tomasnovella:
ty odkazy se tam zřejmě nesmí dávat kvůli spamovacím botům co prolézají stránky a postují tam své odkazy. Řešit by se to mělo ale asi spíše jinak, to je pravda.

To by se dalo velmi lehce obejít, např. -magore , nebo .Magore / iMAGORE apod… lidé jsou vynalézaví :)

(pardon za použité slovo)

Proč nechápete důvod, proč se nesmí vkládat odkazy? Vždyť všechny spamovací roboty zahlcují komentáře apod. spamem ve formě odkazů! Tím, že jsme odkazy zakázali jsme poměrně jednoduše vyřešili tento problém. A kdo tam chce napsat odkaz, tak jim stačí to napsat bez http: popř. bez www, a už to nebere počítač jako odkaz.

A co white list slov typu knihovna, či hovnocuc? :)

… sorry, lepší příkladové slovo mě zrovna nenapadlo. :-D

(We dont blame you :-) )

seqwence: kto chce swearovat, tak vie aj teraz – do pi*i, fsck you,… atd. proste sa neda NIKDY vsetko vyfiltrovat. a nie je jedno, ci sa napise cela nadavka, alebo len sa mierne obide, pricom vyznam je kazdemu jasny? myslim, ze ovela lahsie by bolo proste zobrazovat vsetky komentare s tym, ze ked niekto naschval porusi pravidla, proste sa mu zmaze account. Lebo toto (podla mna) velmi nepomaha.

Pilda & Marek: ano, beriem to ako za riesenie, len teraz poznamenam zopar veci:
1) dajaky vseobecny crawlovaci spambot proste neprelezie cez logovaci a registracny proces.(ano, je lahke nakodit[do hodiny] specializovaneho spambota na tieto stranky, ale kto by to robil a naco by to robil?) Cize by len stacilo, aby lognuti useri neboli o toto ukrateni.

2) keby sa to povolilo, urcite by to zvysilo komfort – ved aj mimochodom – uvedomme si, ze vsetky fora(ktore poznam, az na toto) povoluju linky(prinajmensom pre lognutych) a neprekaza im to…

dufam, ze to neznelo nejak hrubo ako kritika, len som proste vyjadril svoj nazor. A je na panovi Vitovi, ci s tym nieco spravi. (Inu, nie je to az take zle, len hovorim, ze by to mohlo byt proste trosku lepsie ;) )

Proto máme povolené odkazy v diskusním fóru, protože je to pro registrované. V komentářích zatím úpravy dělat nebudeme, takto se to zatím osvědčilo. Ale je pravda, že časem bychom mohli vkládání odkazů pro registrované umožnit.

Jiný způsob ochrany proti spamu, jako např. přepis kódu z obrázku apod. je pro uživatele značně nepříjemný. Chtěli jsme, aby psaní komentářů bylo co nejjednodušší a nejrychlejší. Nechtěli jsme nikoho odradit jakýmkoliv zbytečným klikáním navíc.

Aha tak uz vim. Ono mi to neslo vlozit kvuli linku. To upozorneni, ze tam mate neco co tam byt nema by bodlo…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.