Taky mam NOD 32 a hlasi mi to to same..proc??
Taky mam NOD 32 a hlasi mi to to same..proc??
Ale zadne nasledky nevidim
a stane se to i když si na slovo DIFFERENCE kliknete dvojmo a objeví se vám slovníček?
Marek Vít:
Ne nestane.
Gabčule:
no následky nejsou, protože máš právě ten antivir, co ti zablokuje na tu
stránku přístup.
Marek Vít:
Ne nestane.
Gabčule:
no následky nejsou, protože máš právě ten antivir, co ti zablokuje na tu
stránku přístup.
Ruku na srdce, i kdyby antivit neměla, tak se stejně nic nestane…
žádný program není neomylný…
Zase z toho nemusíme dělat kovbojku.
Já mám podezření, že někdo dostal do SQL tabulky nějaký škodlivý kód pomocí třeba SQL injection. Pokud by tam žádný kód navíc nebyl, tak by to¨ten antivir nemohl jako vir imho vyhodnotit.
Nemusí to být zrovna červ co ti třeba zformátuje disk. Jeho činnost člověk poznat nemusí, může mu „akorát“ třeba odesílat někam data apod.
osobne velmi nechapem, ako moze niekomu hlasit nejaky worm…
Ja som to kontroloval, content type je normalny text/html, cize netreba sa bat, ziaden virus sa k Vam nedostane. BTW, dokym mate vsetci aktualizovany browser, tak ZIADEN virus sa k vam cez neho nemoze dostat, kym to neosuhlasite.
Takze mozne priciny(aspon podla mna):
1) niekto hackol tento site a posielal chvilku virus… doteraz Vam inac to
hadze NOD32?
2) ten worm uz mate a z nejakych mysterioznych zareaguje prave ked hladate na
internete toto slovo [nepravdepodobne]
3) Nod32 nejakou heuristikou nasiel zhluk nejakych byte-ov charakteristickych
pre tohto worma a teraz hadze falosne poplachy… treba upozornit na to
predajcu
Ja kazdopadne nemam ziaden antivir, takze nic ma nemoze otravovat tymito hlaskami. Odporucam spravit to iste
SQL Injection u phpRS nehrozí To je první věc v zabezpečení, na kterou si admini dávají největšího bacha (ještě se sušenkovým útokem)
nemyslel som na toto ;) phpRS je imho kvalitne a taketo hybicky zrejme nema (nemalo by mat). Proste skus skontrolovat, ze ci nepribudol nejaky nenapadny subor to projektu, ktory nema tu to hladat
taktiez nie je cely projekt na nejakom verejne pristupnom ftp servri s heslom helpforenglish123 ?
<citace>
BTW, dokym mate vsetci aktualizovany browser, tak ZIADEN virus sa k vam cez
neho nemoze dostat, kym to neosuhlasite.
</citace>
Co to je za blbost, jak si na to přišel? První se dělají viry a až potom na to záplaty do browserů…
A až se jednou probudíš, zapneš počítač a budeš mít zformátovaný disk, nebo poškozený hardware, tak se nediv, když nepoužíváš antivir.
Nenakazil jsi se na stránkách Radka Hulána? Ten pořád vyřvává jak jsou Windows strašně bezpečné a že antivir je nanic, že bohatě stačí firewall co má windows apod.
Flame není zrovna nejlepší způsob diskuze Ale Hulán, to je kapitola sama o sobě
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.